Ànima - capítol 180

MÍRIAM ISCLA I PRIMAVERA SOUND 2014, A "ÀNIMA"
El programa "Ànima", que presenta i dirigeix Toni Puntí, entrevista avui, 26 de maig (22.45, 33), l'actriu Míriam Iscla, que protagonitza el paper d'Amanda Wingfield a "El zoo de vidre" de Tennesee Williams, amb direcció de Josep Maria Pou. Un gran paper per a una gran actriu.
En el capítol musical, i en un reportatge a dues veus, els reporters Jofre Font i Júlia Bertran desgranen el completíssim programa del Primavera Sound 2014, descobrint-nos el bo i millor, i també el més curiós, d'un festival que convoca unes 170.000 persones a Barcelona.
I coincidint amb la presentació del disc "Protesta", de Cesk Freixas, actualitzem el concepte de la cançó protesta i escoltem què canten i què reivindiquen nous cantautors. En el mateix reportatge també coneixem l'islandès Halldor Mar, que ha versionat en anglès temes de la Nova Cançó.
Aprofitem per informar-vos que el dilluns 2 de juny no s'emetrà "Ànima" perquè, a la mateixa hora, Toni Puntí farà la retransmissió, des del teatre Josep Maria de Sagarra de Santa Coloma de Gramenet, dels Premis Nacionals de Cultura.
"Ànima" és un programa presentat i dirigit per Toni Puntí. El realitzador és Àngel Leiro, i la productora, Diana Domínguez.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3