Ànima - capítol 146

Ànima - capítol 146

PACO MIR, CONCHA BUIKA I DELTEBRE DANSA, A L'ÚLTIM "ÀNIMA" DE LA TEMPORADA

El programa "Ànima", que presenta i dirigeix Toni Puntí, entrevista aquest dilluns, 8 de juliol, en l'última emissió d'aquesta temporada, l'actor de Tricicle Paco Mir. Acaba de dirigir la comèdia "La banqueta", que coprotagonitzen Pep Ferrer i Ricard Borràs, però també ens explica detalls de "Bits", l'últim espectacle de Tricicle, i d'un projecte engrescador per a aquest Nadal.

El reporter Jofre Font ha viscut intensament la primera setmana del Festival Grec i ens ho explica al programa. També hem entrevistat la cantant Concha Buika, que prepara una actuació a l'amfiteatre del Grec de Montjuïc amb el repertori del seu últim disc, "La noche más larga".

La reportera Júlia Bertran ha conviscut amb els professors i ballarins de mig món que participen en el festival Deltebre Dansa, que coordina el coreògraf Roberto Olivan.

I, com un avançament del curs que ve, també hem estat a París amb la companyia de teatre de gest Mummenschanz, que celebra 40 anys de virtuosisme visual damunt dels escenaris. Aquest setembre actuen a Barcelona.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3