Ànima - capítol 127

Ànima - capítol 127

JAUME SISA & CARLES FLAVIÀ, A "ÀNIMA"

El programa "Ànima", el magazín cultural del 33 que presenta i dirigeix Toni Puntí, rep a plató dilluns, 11 de febrer, una parella que combina humor, música, surrealisme i una concepció de la vida ben particular: l'humorista Carles Flavià i el cantant Jaume Sisa. Tots dos estrenen plegats a La Seca-Espai Brossa de Barcelona l'espectacle "Tan bé que anàvem".

També ens acompanya el pianista Chano Domínguez, un número 1 en la fusió del jazz i el flamenc i amb un currículum estel·lar de col·laboracions musicals.

Aquesta setmana també hem entrevistat José Sacristán pocs dies abans de la cerimònia dels premis Goya, on ha obtingut la seva primera nominació com a millor actor per la pel·lícula "El muerto y ser feliz".

Altres protagonistes del programa són joves dramaturgs com Guillem Clua o Marta Buchaca, que estan duent els seus espectacles a teatres de més capacitat després de l'èxit obtingut en espais minúsculs com la Sala Flyhard. Tota una generació de nous autors que estan seduint el públic jove.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3