El marcador de La Marató 2020: la xifra final

El 20 de desembre del 2020, La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio es va tancar passades les dues de la matinada amb la xifra de 10.305.819 euros recaptats. Les donacions, però, no van parar, i ara és el moment de revelar amb quants diners s'ha incrementat aquest marcador. "Al cotxe" i l'Eloi Vila seran el fil conductor d'un viatge emocional per La Marató del 2020, dedicada a la Covid-19.

Un recorregut a la recerca de les mans que ajudaran novament a accionar el polsador per descobrir la xifra final de donacions.
Raquel Sans, Mònica Terribas, Laura Rosel, Jordi Basté i Roger Escapa participen també en aquest especial. Es retrobaran amb testimonis que van conèixer ara fa sis mesos durant el programa. També ens acostaran fins a nous testimonis, com el periodista Carles Francino i l'actor Jordi Sanchez.

El programa compta amb la participació de Love of Lesbian, Mishima i Buhos.

El toc d'humor el posen Elisenda Pineda, Charlie Pee i Elisenda Carod, realitzadores del programa "L'apocalipsi", de Catalunya Ràdio, el Búnker d'en Peyu, en Jair Domínguez i la Neussi.

Arnau Tordera, Antonio Orozco, Gemma Humet i Nil Moliner ens ajudaran a recordar les actuacions que van fer el desembre passat, durant l'última edició de La Marató de TV3.

L'Eloi entrevistarà dins del cotxe el doctor Antoni Trilla, epidemiòleg i cap de Medicina Preventiva de l'Hospital Clínic, el doctor Robert Güerri, infectòleg, cap del Servei de Malalties Infeccioses i coordinador d'Hospitalització Covid-19 de l'Hospital del Mar, i la doctora Montserrat Bernabeu, metgessa rehabilitadora i directora assistencial de l'Institut Guttmann:

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3