TOTS ELS CLIPS

 • Txelui Moreno
  Veure vídeo

  Txelui Moreno

  Parlem amb Txelui Moreno, dirigent de l'esquerra abertzale, sobre la nova formació política, Sortu, que s'ha presentat aquests dies.

 • "La magnitud del diner negre"
  Veure vídeo

  "La magnitud del diner negre"

  Analitzem l'augment de l'economia submergida en temps de crisi i el pla que ha començat el departament d'Hisenda per tal de detectar el frau. Ens acompanyen Valentí Pich, economista i president del Consell General de Col·legis d'Economistes; Josep Maria Lluís de Odriozola, president de l'Organització Professional d'Inspectors d'Hisenda, i Josep Maria Ureta, periodista econòmic d'"El Periódico de Catalunya".

 • Pujol sobre els 80: "tot plegat és un pèl còmic"
  Veure vídeo

  Pujol sobre els 80: "tot plegat és un pèl còmic"

  El secretari general adjunt de Convergència Democràtica de Catalunya, Oriol Pujol, ha negat que el govern hagi fet el ridícul per la coincidència de l'entrada en vigor de la velocitat variable amb un anticicló que impedia superar els 80 quilòmetres per hora a l'àrea metropolitana de Barcelona. En una entrevista al programa "Àgora", de TV3, Pujol ha admès, tot i això, que "tot plegat és un pèl còmic".

 • Entrevista a Oriol Pujol
  Veure vídeo

  Entrevista a Oriol Pujol

  Xavier Bosch entrevista Oriol Pujol, nou secretari general adjunt de Convergència Democràtica de Catalunya.

 • El dominó àrab
  Veure vídeo

  El dominó àrab

  El programa analitza les revoltes que s'han produït els últims dies a Tunísia i Egipte i que amenacen amb provocar un efecte dominó en alguns països del món àrab. Hi participen Gema Martín Muñoz, directora general de la Casa Àrab, i Senén Florensa, director general de l'Institut Europeu de la Mediterrània.

 • El darrer comunicat d'ETA
  Veure vídeo

  El darrer comunicat d'ETA

  "Àgora" debat sobre el comunicat d'ETA que decreta un alto el foc diuen "permanent, general i verificable internacionalment". Parlen d'aquesta qüestió tres bons coneixedors del conflicte basc, Gemma Calvet, advocada, August Gil Matamala, advocat, i Antoni Segura, catedràtic d'història contemporània de la UB.

 • Boi Ruiz, conseller de Salut
  Veure vídeo

  Boi Ruiz, conseller de Salut

  Xavier Bosch entrevista el nou conseller de Salut de la Generalitat, Boi Ruiz, amb qui analitzarà la situació actual de la sanitat catalana.

 • Monsenyor Xavier Novell, nou bisbe de Solsona
  Veure vídeo

  Monsenyor Xavier Novell, nou bisbe de Solsona

  "Àgora" entrevista el nou bisbe de la diòcesi de Solsona, Xavier Novell, el més jove de l'Estat, nomenat fa poc més d'un mes pel papa Benet XVI. Xavier Novell, doctor en Teologia per la Universitat Gregoriana de Roma i enginyer tècnic agrícola, substitueix en el càrrec Jaume Trasserra, que ha estat nou anys al capdavant de la seu.

 • Pedro Alonso, epidemiòleg i director de l'Institut de Salut Global
  Veure vídeo

  Pedro Alonso, epidemiòleg i director de l'Institut de Salut Global

  Parlem de la malària, principal problema de salut a l'Àfrica i primera causa de mortalitat entre els nens africans, amb el doctor Pedro Alonso, epidemiòleg i director de l'Institut de Salut Global, ISGLOBAL, i del Centre de Recerca en Salut Internacional de Barcelona, CRESIB, Hospital Clínic-Universitat de Barcelona.

 • Josep-Lluís Carod-Rovira, vicepresident del govern en funcions de la Generalitat
  Veure vídeo

  Josep-Lluís Carod-Rovira, vicepresident del govern en funcions de la Generalitat

  Xavier Bosch entrevista el vicepresident del govern en funcions, Josep-Lluís Carod-Rovira.

 • Les filtracions del portal Wikileaks
  Veure vídeo

  Les filtracions del portal Wikileaks

  "Àgora" debat sobre la polèmica per la filtració de documents a través del portal Wikileaks que publica informes anònims i classificats del Departament d'Estat nord-americà. Convidats: Francesc Valls, subdirector d'"El País" i cap d'edició de "El País" Catalunya i Lluís Foix, periodista i analista polític.

 • Anàlisi postelectoral
  Veure vídeo

  Anàlisi postelectoral

  Per analitzar el resultat de les eleccions, Xavier Bosch reunirà els analistes i politòlegs Salvador Cardús, sociòleg de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UAB; Josep Ramoneda, filòsof i director del CCCB; Francesc Xavier Ruiz Collantes, professor de la Facultat de Comunicació Audiovisual de la UPF, especialitzat en comunicació política i autor d'un informe sobre la desafecció política a Catalunya, i Jordi Sauret, sociòleg i director de l'Institut Feedback de Sociologia.

 • Debats Parlament 2010 - Lleida
  Veure vídeo

  Debats Parlament 2010 - Lleida

  Debat electoral en desconnexió per Lleida. Amb els caps de llista: Albert Batalla, de CiU; Joaquim Llena, del PSC; Carmel Mòdol, d'ERC; Dolors López, del PPC; Francesc Pané, D'ICV-EUiA, i Ángeles Ribes, de Ciutadans.

 • Debats Parlament 2010 - Girona
  Veure vídeo

  Debats Parlament 2010 - Girona

  Debat electoral en desconnexió per Girona. Amb els caps de llista: Santiago Vila, de CiU; Joaquim Nadal, del PSC; Carme Capdevila, d'ERC; Josep Enric Millo, del PPC; Joan Boada, d'ICV-EUiA, i David Liern, de Ciutadans.

 • Joan Herrera: "Quan Montilla diu que el tripartit s'ha acabat no sé si es fa el suec o es resigna"
  Veure vídeo

  Joan Herrera: "Quan Montilla diu que el tripartit s'ha acabat no sé si es fa el suec o es resigna"

  El programa informatiu d'anàlisi i reflexió que dirigeix i presenta Xavier Bosch entrevista Joan Herrera, secretari general de ICV, i candidat d'aquest partit a les eleccions al Parlament de Catalunya del 28 de novembre.

Anar al contingut