L'agenda del 33 recomana - 22/03/2014

Aquest dissabte, l'agenda recupera el reportatge que l'"Ànima" va fer al trio de pop Sidonie amb motiu de la publicació d'un disc i un llibre de fotografies, i proposa veure l'entrevista que Toni Puntí va fer a l'artista Marcel·lí Antúnez. També avança la secció "El lletratat", del programa "Via llibre", que s'emetrà diumenge i que aquesta setmana protagonitza l'economista Arcadi Oliveres.

Gerard Quintana i Xarim Aresté responen al qüestionari de l'agenda, que aprofita la presentació del seu primer disc conjunt, "Tothom ho sap", per preguntar-los per l'amistat i el rock and roll. La cartellera del "Cinema 3" destria les millors estrenes de la setmana, i Jaume Figueres escull la seva preferida, "Non Stop".

I Dani Jiménez, presentador del programa infantil de ciència del canal Super3, "Dinàmiks", explica la seva agenda d'activitats per la setmana, que inclou una visita als Encants a comprar llibres vells de ciència.

Entre concerts, exposicions i espectacles teatrals, "L'agenda del 33 recomana" inclou més d'una dotzena d'activitats. I, d'aquestes, aprofita la presentació del nou disc del cantautor Joan Colomo, "La fília i la fòbia", per explicar les fòbies de Sigmund Freud a la secció "Curiositat il·lustrada", que aquesta setmana porta la signatura de l'artista Mariluz Barón.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3