TOTS ELS PROGRAMES

 • Programa dimecres, 18 de setembre
  Veure vídeo

  Programa dimecres, 18 de setembre

  En el programa d'aquest dimecres hem conversat amb Francesc Mateu, director d'Intermon-Oxfam a Catalunya, sobre l'informe en què l'entitat alerta de l'augment de la pobresa si segueixen les polítiques d'austeritat. Biel Caldentey, del sindicat STEI, ens ha acompanyat des de Palma per parlar de la vaga indefinida de docents a les illes Balears en protesta pel decret de llengües que introdueix el trilingüisme a les aules. A la tertúlia, el professor de comunicació Joan López, l'advocat Màrius G. Andrade i el periodista Marc Colomer han analitzat l'actualitat del dia. A la part final del programa, el temps, amb Dani Ramírez.

 • Programa dimarts, 17 de setembre
  Veure vídeo

  Programa dimarts, 17 de setembre

  En el programa d'aquest dimarts, fem referència a la mort del medievalista i filòleg Martí de Riquer, als 99 anys. A la part final, entrevistem Glòria Soler, biògrafa, i també el conseller de Cultura, Ferran Mascarell. També parlem de la decisió del Tribunal Constitucional de no recusar el seu president, Francisco López de los Cobos, tal com havien demanat el Govern i el Parlament. Ho comentem amb els periodistes Fidel Masreal, Antonio Robles i Xavier Grasset. Entrevistem Joan Rigol, expresident del Parlament i responsable de redactar el manifest del Pacte Nacional pel Dret a Decidir. A la part final del programa, el temps, amb Dani Ramírez.

 • Programa dilluns, 16 de setembre
  Veure vídeo

  Programa dilluns, 16 de setembre

  En el programa d'avui, entrevistem a plató Joan Maria Clavaguera, director de l'agència ACN sobre les entrevistes als presidents letó i lituà, després que Lituània hagi matisat ara les seves declaracions. També parlem telefònicament amb Albert Segura, corresponsal de l'ACN a Brussel·les i autor d'una de les entrevistes. També fem un resum de quatre minuts sobre què ha passat des de la primera entrevista al president de Letònia i la crida a consultes que ha fet el ministre García-Margallo als respectius ambaixadors. Comentem l'actualitat de la jornada amb els periodistes Leonor Mayor, Xavi Xirgo i Enric Sierra. I entrevistem, via Skype, l'escriptor gallec Suso de Toro, pel seu article "Admirem Catalunya" i que ha aixecat passions a les xarxes. Dani Ramírez és l'encarregat de la previsió del temps.

 • Programa dijous, 12 de setembre
  Veure vídeo

  Programa dijous, 12 de setembre

  En el programa d'aquest dijous entrevistem el professor de dret constitucional de la UB, Xavier Arbós, sobre què és i què significa el concepte "majoria silenciosa", que s'ha utilitzat avui per referir-se a la Via Catalana. Amb els nostres tertulians, Rafael Jorba, Bernat Dedéu i Esperanza García, també ens referim a l'endemà de la Via Catalana i a la resta de l'actualitat política de la jornada. Amb l'especialista de la redacció de TV3 en ensenyament, abordem també el nou inici del curs escolar. Al final del programa, Eloi Cordomí fa la previsió del temps, amb les millors imatges del dia.

 • Programa dimarts, 10 de setembre
  Veure vídeo

  Programa dimarts, 10 de setembre

  En el programa d'aquest dimarts, entrevistem l'escriptor Albert Sánchez Piñol, autor de "Victus", sobre el setge de Barcelona el 1714. Toni Soler, el comissari de l'Ajuntament de Barcelona per al Tricentenari del 1714, també entrevista l'escriptor. Els tertulians d'avui, els periodistes Joan Maria Clavaguera, Toni Bolaño i Tian Riba, analitzen el discurs del president Artur Mas la vigília de la Diada. També expliquem com s'està organitzant la Via Catalana i les repercussions que pot tenir. Al final, Eloi Cordomí fa la previsió del temps per la Diada.

 • 2324 - Dijous, 27 de juny 2013 (amb entrevista a Jordi Pujol)
  Veure vídeo

  2324 - Dijous, 27 de juny 2013 (amb entrevista a Jordi Pujol)

  En el programa d'aquest dijous -l'últim de la temporada- entrevistem l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol. Amb ell, fem un repàs a alguns moments destacats del seu mandat i li preguntem si Catalunya es troba un punt d'inflexió en la trajectòria política del país.

 • 2324 - Dimecres, 26 de juny 2013
  Veure vídeo

  2324 - Dimecres, 26 de juny 2013

  En el programa d'aquest dimecres, entrevistem Carme Forcadell, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, i Jordi Giró, president de la CONFAVC, Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya, dos dels assistents a la constitució del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, que s'ha fet avui al Parlament de Catalunya. També parlem de la compareixença al Parlament de Carles Viver Pi-Sunyer, president de l'Institut d'Estudis Autonòmics, que ha presentat les vies per fer una consulta. Comentem aquests temes i la resta de l'actualitat amb l'assessor cultural Xavier Fina i els periodistes Fidel Masreal i Marina Llansana. Lluís Marquina, director del programa Generació Digital, ens presenta les últimes novetats tecnològiques i Eloi Cordomí ens parla d'aquest juny que està a punt d'acabar, més fred del que és habitual.

 • 2324 - Dimarts, 25 de juny 2013
  Veure vídeo

  2324 - Dimarts, 25 de juny 2013

  En el programa d'aquest dimarts sentim Josep Antoni Duran i Lleida matisant els seus comentaris sobre Esquerra Republicana de Catalunya i les reaccions que ha suscitat. Entrevistem Jesús Badenes, el redactor del Diari de Girona que ha destapat l'afer. Expliquem també, dels moviments previs a la constitució, aquest dimecres, del Pacte Nacional pel Dret a Decidir i de la possible rectificació del ministre José Ignacio Wert quan va dir que per obtenir una beca universitària s'havia d'obtenir com a mínim un 6,5. Comentem això i la resta de l'actualitat de la jornada amb Bernat Dedéu, Laura Pinyol i Esperanza García. A la part final del programa, amb Eloi Cordomí, entrevistem l'astrofísic català Guillem Anglada-Escudé, que a la universitat alemanya de Götingen dirigeix l'equip que ha descobert tres "súper-terres", tres planetes semblants al nostre i susceptibles d'albergar vida.

 • 2324 - Dilluns, 17 de juny 2013
  Veure vídeo

  2324 - Dilluns, 17 de juny 2013

  En el programa d'aquest dilluns hem parlat amb el secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, i amb el president de l'Associació per a la Promoció del Transport Públic, Ricard Riol, del nou contracte firmat entre la Generalitat i Renfe per a la gestió de Rodalies i dels nous serveis que es crearan a Tarragona, Lleida i Girona. També hem vist la inauguració de la nova línia d'AVE Madrid-Alacant i hem repassat les característiques de la xarxa d'alta velocitat espanyola, la segona més important del món. A la tertúlia, els periodistes Adam Sedó i Quico Sallés i el professor de Comunicació Joan López Alegre han analitzat l'actualitat del dia. A la part final del programa, hem vist les millors imatges del Festival Sónar, i Dani Ramírez ens ha parlat del temps.

 • 2324 - Dijous, 13 de juny 2013
  Veure vídeo

  2324 - Dijous, 13 de juny 2013

  En el programa d'aquest dijous, parlem de les reaccions que ha suscitat al govern espanyol la recomanació a Mariano Rajoy del "premier" britànic, David Cameron, en el sentit que ha d'oferir diàleg a Catalunya. Entrevistem Xavier Solano, assessor del Parlament britànic i exdelegat del Govern a Londres per comparar els processos escocès i català. Destaquem també la proposta de Pere Navarro sobre la petició de supressió dels concerts econòmics basc i navarrès. Ho comentem, i també la resta de l'actualitat del dia, amb Màrius Garcia Andrade, Leonor Mayor i Toni Piqué. Ens fixem també en l'obertura del Sònar, i Cori Calero, de l'"Espai Terra", ens parla de professions relacionades amb la natura i Dani Ramírez, del temps.

 • 2324 - Dimecres, 12 de juny 2013
  Veure vídeo

  2324 - Dimecres, 12 de juny 2013

  En el programa d'aquest dimecres, fem referència a les declaracions, sense càmera, del primer ministre britànic, David Cameron, recomanant a Mariano Rajoy que escolti Catalunya. També, de les reaccions que ha tingut l'oferiment el president Artur Mas a ERC i PSC perquè entrin al Govern. Tot això i la resta de l'actualitat del dia, comentada amb Toni Bolaño, Marina Llansana i Xavier Fina. Al final del programa, Dani Ramírez recupera les espectaculars imatges de la tempesta de sorra que, avui fa un any, va escombrar el litoral de la ciutat de Barcelona.

 • 2324 - Dimarts, 11 de juny 2013
  Veure vídeo

  2324 - Dimarts, 11 de juny 2013

  Hem començat el programa d'aquest dimarts parlant via telefònica amb Dora Makri, corresponsal de la televisió pública grega a l'estat espanyol, sobre el tancament sobtat de l'ens de radiotelevisió pública de Grècia. Amb els periodistes Quico Sallés i Fidel Masreal i l'advocada Esperanza García hem analitzat la resta de l'actualitat començant per la compareixença del president Artur Mas per presentar el Pla de Govern 2013-2016. La segona part del programa l'hem dedicat a parlar dels vint anys del festival Sónar amb dos dels seus directors, Enric Palau i Ricard Robles. I al final, Dani Ramírez ens ha ensenyat les millors imatges del temps.

 • 2324 - dijous, 6 de juny 2013
  Veure vídeo

  2324 - dijous, 6 de juny 2013

  En el programa d'aquest dijous, entrevistem el fiscal Emilio Sánchez Ulled, sobre el paper de la fiscalia, especialment després de les decisions polèmiques que han pres en el "cas Blesa" o el "cas Urdangarín". Parlem també de les reaccions que ha suscitat l'informe de l'FMI sobre el primer rescat de Grècia i de l'enquesta d'El Periódico que atorga a ERC la victòria en unes eleccions catalanes. Ho comentem amb Xavier Fina, Joan López Alegre i Màrius Garcia Andrade. Expliquem també la presentació del Festival Sònar, de la participació catalana a la Biennal de Venècia i acabem amb la previsió del temps, amb Eloi Cordomí.

 • 2324 - dimecres, 5 de juny 2013
  Veure vídeo

  2324 - dimecres, 5 de juny 2013

  Arran de la proposta de multar els pares dels menors que arriben als hospitals amb coma etílic, en el programa d'avui hem parlat del consum d'alcohol entre els joves amb el cap de Toxicologia de l'Hospital Clínic, Santiago Nogué, i hem recollit les dades més destacades del consum entre els adolescents. A la tertúlia, els periodistes Marc Colomer, Quico Sallés i Rafael Jorba han analitzat l'actualitat del dia. El corresponsal de TV3 a Washington, Antoni Bassas, ens ha explicat l'última hora sobre l'informe del Fons Monetari Internacional en què admet errades greus en el disseny del primer pla de rescat de Grècia. A la part final, Lluís Marquina, del programa "Generació digital", ens ha parlat d'avenços tecnològics i Eloi Cordomí ens ha portat les millors imatges del temps.

 • 2324 - dimarts, 4 de juny 2013
  Veure vídeo

  2324 - dimarts, 4 de juny 2013

  El dia que hem conegut les dades d'atur del mes de maig ens hem preguntat si són un canvi de tendència, com diu el govern espanyol, o només un efecte de l'estacionalitat. Amb la periodista de TV3 Anna Farrero hem desgranat els factors que han intervingut en les xifres i hem explicat quin és el tipus de llocs de treball que es generen. A la tertúlia, els periodistes Tian Riba i Adam Sedó i l'advocada Esperanza García han analitzat la resta de l'actualitat. A més, l'enviat especial a Turquia, Nicolás Valle, ens ha portat l'última hora de les protestes contra el primer ministre Erdogan. A la part final, el músic Gerard Quintana ens ha avançat alguns dels detalls d'"El concert per la llibertat", que es farà el 29 de juny al Camp Nou. I amb Eloi Cordomí hem parlat de la misteriosa desaparició de les abelles i de l'inici de la collita del cereal.