Barcelona en Comú i el sobiranisme s'acosten

Davant la trobada d'Ada Colau, amb ANC, Òmnium i l'AMI, els tertulians comenten.
Enric Sierra: Bosch aconsegueix que Barcelona en Comú no es posi d'esquena al sobiranisme i així guanya el suport d'ERC.
Gemma Aguilera: si més no, ha obert el debat en el si de Barcelona en Comú.
Gabriel Rufián: el desafiament que suposa l'autodeterminació que se'ns acosta no pot fer dubtar ningú. L'Estat, els unionistes, no fan un pas enrera. La revolució i la regeneració són aquí amb el sobiranisme.
Agustí Esteve canvia de tema al minut 20 per donar a conèixer la conferència sobre sanitat organitzada per l'associació Societat Civil Catalana. S'hi ha fet crida als no independentistes a oferir un projecte engrescador. Els convidats entenen que actes semblants serien molt notables si s'hi proposessin projectes seriosos i no servissin només per fer demagògia.
A mig programa, encarem El Tema, en majúscules, des de fa dies, el debat a Unió Democràtica: independència sí, independència no, o potser, segons ... Rufián desconfia que guanyin els independentistes; per Aguilera, la pregunta significa un plebiscit a Duran i Lleida. Per Sierra, la direcció d'UDC se l'ha jugat i, si perd, congrés extraordinari a la vista.
Parlem de la crida d'Iceta que Carme Chacón encapçali el PSC unes eleccions generals espanyoles. De la Comissió Antifrau del Parlament amb la compareixença de l'exalcalde Bustos. I acabem parlant de les mesures que ha proposat l'FMI per a Europa en els pròxims anys.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3