Anar a la navegació principal

Anar a la navegació secundària
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
2324 - 03/02/2015

2324 - 03/02/2015

Nit de números la del 2324 d'aquesta nit. En primer lloc, CaixaBank farà pagar 2 euros a tos els usuaris dels seus caixers que no siguin clients de l'entitat financera. Més números, en aquest cas els dels beneficis del Banc de Santander, ara sota la presidència d'Ana Patricia Botín, que pugen a gairebé sis mil milions d'euros. La setmana passada, altres entitats van presentar els seus balanços: la referènciada CaixaBank, amb 620 milions; el Sabadell, amb 371, i el Popular, amb 330.

Aquestes xifres, malgrat la seva magnitud, no són tan existoses, segons han pogut comentar per un costat Jordi Fabregat, doctor en Administració i Empreses i professor d'ESADE, i, per l'altre, Sebastià Rodés, advocat d'AUSBANC. Els bancs treballen amb uns índexs d'interessos baixos i aquest poc marge el compensen amb unes comissions per tots els serveis que dispensen i que abonen els clients.

Més xifres, les de l'atur. Aquest mes de gener hi ha 6.800 parats més a Catalunya, mentre que el còmput general a tot Espanya arriba als 77.980, fet que comporta un total de 4 milions i mig de desocupats. Els tertulians, Marta Lasalas, Toni Piqué i Ignacio Martín, gairebé de forma unànime, han coincidit a considerar que, sense creixement econòmic, la remuntada de l'ocupació es fa molt difícil i que queden tres o quatre anys per estabilitzar aquests barems.

També s'ha comentat la impugnació de la Llei de Pressupostos de la Generalitat pel PP. Això retardarà un mes la seva aprovació. El meteoròleg de TV3 Francesc Mauri ha advertit del perill de nevades a les cotes baixes de les comarques de Tarragona i Barcelona, que apareixeran aquesta nit o de matinada. I, finalment, Ricard Font, director general de Transport i Mobilitat, ha avançat que el Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries treballa perquè des de l'Aeroport de Barcelona es pugui viatjar a Hong-Kong, Tòquio, San Francisco i Los Angeles de forma directa l'any que ve.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3