Al costat de pagesos i pescadors, o bé compartint taula i fogons amb els xefs més prestigiosos, submergint-se en les últimes tendències, reivindicant el paisatge o escoltant la tradició, el programa s'endinsarà en els plaers que envolten la bona taula i oferirà una mirada atractiva i amena del món que ens envolta.

"Al vostre gust", que va néixer com un "spin-off" del programa "De vacances", oferirà en aquesta nova etapa reportatges i comentaris de restaurants com El Celler de Can Roca, el Sant Pau de Carme Ruscalleda, El Poblet de Dénia o la Fonda Gaig... Però també parlarà de preparacions molt antigues, com la coca de cireres de Reus, o la ratafia; o d'altres que són relativament noves, com la flor de sal del Delta o els cargols de granja, i de temàtiques diverses, com la del servei de sala o la recuperació del pa artesà.

El programa repeteix col·laboració amb la Fundació Alícia, que l'assessora en temes com la nutrició i, a més, aquest any incorpora un microespai sobre les denominacions d'origen.
Anar al contingut