Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Primer programa del 2021 "Al cotxe!"

Víctor Tomàs i Oriol Grau han pujat "Al cotxe!" amb Eloi Vila

L'exjugador del Barça d'handbol Víctor Tomàs i l'actor i director de teatre Oriol Grau han pujat "Al cotxe!" per compartir una conversa en profunditat amb Eloi Vila.

El primer capítol de l'any 2021 d'"Al cotxe!" ha tingut com a convidats l'exjugador del Barça d'handbol Víctor Tomàs i l'actor i director de teatre Oriol Grau. Eloi Vila com a conductor de viatges i converses, continua amb l'objectiu de sempre: que pugi al cotxe un personatge i en surti una persona.

 

Víctor Tomàs: "La cirereta de la meva carrera va ser aixecar la Champions del 2015 com a capità del Barça"

Fa gairebé un any que el jugador d'handbol del Barça, Víctor Tomàs, va haver de deixar la competició professional per problemes al cor. Per ell va ser un xoc tan gran que encara l'està assimilant, tal com explica a l'Eloi quan puja "Al cotxe!": "Els primers dies després de saber-ho, plorava quan ho explicava als familiars i als amics." De tota manera, Tomàs reconeix que el dia que ho va anunciar públicament va ser un dia bonic: "Aquell dia em vaig adonar del que jo he significat per al barcelonisme, de com la gent ha vist la meva figura esportiva."

Divuit temporades i 69 títols és el llegat de Tomàs al Barça, on ara continua treballant en la gestió del Palau Blaugrana. D'esport, en continua fent, però d'una manera recreativa, perquè diu que vol poder compartir-lo amb els seus fills, que ara tenen 2 i 4 anys, quan siguin grans.

 

Oriol Grau: "A TV3 m'he sentit molt estimat"

L'actor i director de teatre Oriol Grau puja "Al cotxe!" amb l'Eloi per fer el trajecte de tornada a casa des del teatre de Montcada i Reixac, on està assajant l'obra "L'èxit de la temporada", que commemora els 30 anys de la productora El Terrat: "Quan mires enrere, penses quant hem caminat, quant trajecte i que gran i interessant que s'ha fet el camí." En aquesta conversa, parlaran de teatre, de televisió i de l'amistat: "Treballar amb amics és una meravella." Grau va formar part de la productora d'Andreu Buenafuente des dels inicis i amb ells ha firmat un bon grapat d'èxits televisius com "Plats bruts", "Tot per l'audiència" i, sobretot, la popular imitació com a Palomino de l'artista Bernardo Cortés: "Quina grandesa dins la modèstia."

El trasllat de petit a Tarragona, el pas pels escoltes, la decisió de deixar la feina de funcionari al Servei de Protecció de Menors del Departament de Justícia per dedicar-se al teatre, el pas per la tele i la feina de professor a la universitat són alguns dels temes que surten durant la conversa. Participar en l'obra "L'èxit de la temporada" ara l'està ajudant a superar un dels moments més durs d'aquest últims temps, quan va morir sobtadament la seva parella: "Quan se't mor l'amor de la teva vida, és un daltabaix. Intento enganyar el cervell per no deixar-me arrossegar per la tristor."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut