Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
S'estrena com a presentadora d'"Aire lliure"

Judit Mascó: "Soc una noia de cau, de xiruques: no m'espanta res"

La segona temporada d'"Aire lliure" arrencarà aquest diumenge de la mà de la Judit Mascó més versàtil, que s'ha atrevit amb tot tipus d'esports al costat dels millors especialistes

"Aquest programa ha estat un regal, una vivència personal que no té preu i que és el que jo desitjo fer a aquestes alçades de la meva carrera". Així de satisfeta s'ha mostrat Judit Mascó amb el seu paper de presentadora a la nova temporada d'"Aire lliure", que s'ha presentat als mitjans per videoconferència aquest dimarts.

Mascó s'ha definit com una persona esportista, que practica gran varietat d'esports, però durant el rodatge del programa --explica-- s'ha atrevit amb alguns que mai havia practicat, com ara apnea en aigües profundes, escalada sobre el mar, ciclisme de muntanya o caiac en aigües braves: "Soc una noia de cau, de xiruques, no m'espanta res i he provat molts esports. Però en aquest programa he pogut practicar modalitats minoritàries que no coneixia".

La model s'ha estrenat en aquestes disciplines de la mà de grans esportistes per convidar els espectadors a practicar esports nous: "Si la gent veu que jo ho puc fer, ells també s'engrescaran a fer-ho", assegura.

El director d'"Aire lliure", Toni Real, explica que Mascó "s'ha adaptat d'una manera increïble, recorrent més d'una vintena de comarques de tot Catalunya, fent modalitats esportives ben diverses. Ha dit que sí a provar tots els esports. I, a més, omple la pantalla d'optimisme, sensibilitat i bon rotllo, que és el que necessitem en aquests moments".

En aquesta nova temporada, també es fomentarà la pràctica d'activitat física entre el col·lectiu de persones amb discapacitat i es podrà veure com s'espavilen en la pràctica esportiva representants del món de l'espectacle com el Mag Lari, Judit Nedermann o Elena Gadel.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut