Diumenge, a les 23.00, a TV3

Judit Mascó i Elena Gadel gaudeixen de l'esport a la Vall d'Aran a "Aire lliure"

La presentadora visitarà la Vall d'Aran en dues èpoques molt diferents de l'any, recorrerà diversos paratges amb la cantant i actriu Elena Gadel, s'acostarà a la cultura aranesa i coneixerà els primers patinadors espanyols que van participar en uns Special Olympics.
Elena Gadel i Judith Mascó en bicicleta per la Vall d'Aran
Elena Gadel i Judith Mascó en bicicleta per la Vall d'Aran

"Aire lliure" mostrarà la Vall d'Aran en dues èpoques molt diferents de l'any: a l'hivern i a l'estiu, amb tota la gamma de colors que ofereix el paisatge de l'alt Pirineu.

Judit Mascó tindrà de convidada l'actriu i cantant Elena Gadel, amb qui recorrerà diferents paratges de Naut Aran i de Baish Aran.

Aquest capítol serà un dels més actius per a la presentadora del programa, que practicarà esquí alpí a l'estació de Baqueira-Beret, motor econòmic de la comarca, i farà esquí de muntanya a la vall de Tredòs.

A més, la Judit entrarà en contacte amb la cultura aranesa, n'aprendrà l'idioma i visitarà els llocs més emblemàtics i històrics del país. 

Un dels moments més emotius del programa el protagonitzarà l'aranès Tòn Cónsul, un dels millors patinadors d'Europa, al costat de Julen Díaz i Manuel Sánchez, els primers patinadors espanyols que van participar en uns Special Olympics. 

Anar al contingut