• Acció Política - 30/10/2015
  Veure vídeo

  Acció Política - 30/10/2015

  El ple de constitució del Parlament, els diputats més joves de la cambra i el lama Thubten Wangchen, a "Acció política"

  Aquesta setmana, a "Acció política", els dos diputats més joves del Parlament visiten la Facultat de Ciències Polítiques de la UPF i reflexionen sobre com ha de ser un bon polític. El programa segueix les negociacions per al ple d'investidura i la declaració de l'inici del procés de desconnexió amb l'estat espanyol. A més d'oferir les imatges no vistes de la constitució del Parlament, "Acció política" es pregunta si saviesa i política han d'anar juntes. Respon el lama Thubten Wangchen, de la Casa del Tibet.

  El ple de constitució del Parlament, els diputats més joves de la cambra i el lama Thubten Wangchen, a "Acció política" Aquesta setmana, a "Acció política", els dos diputats més joves del Parlament visiten la Facultat de Ciències Polítiques de la UPF i reflexionen sobre com ha de ser un bon polític. El programa segueix les negociacions per al ple d'investidura i la declaració de l'inici del procés de desconnexió amb l'estat espanyol. A més d'oferir les imatges no vistes de la constitució del Parlament, "Acció política" es pregunta si saviesa i política han d'anar juntes. Respon el lama Thubten Wangchen, de la Casa del Tibet.

 • Acció Política - 23/10/2015
  Veure vídeo

  Acció Política - 23/10/2015

  El nou Parlament i la visió política de Sergi Belbel, al primer "Acció Política"

  El nou Parlament de Catalunya que es constit
  uirà dilluns serà l'eix principal del primer "Acció política". El programa farà una radiografia de la cambra catalana i dels seus diputats. Els resultats de les eleccions del 27-S comporten l'entrada de nous diputats i molts d'ells són independents i amb trajectòries fins ara no vinculades a la política institucional. Alguns dels nous representants arribaran al Parlament procedents del Congrés dels Diputats. "Acció política" parlarà amb tres polítics que estrenaran legislatura a Catalunya després del seu pas per Madrid. Són Joan Coscubiela, d'ICV; Marc Solsona, de CDC; i Antonio Gallego, del PP.
  La situació política a Catalunya genera interès a Europa i per saber com han llegit els resultats del 27-S els diferents actors polítics europeus, el programa ha viatjat fins a Estrasburg per elaborar un dels reportatges que també veurem en la primera entrega d'"Acció política".
  Una de les voluntats del nou espai presentat per Agustí Esteve és observar el moment polític des d'àmbits allunyats dels partits i les institucions. Per això, cada setmana, "Acció política" entrevistarà un d'aquests "outsiders" de la política, i el primer que veurem en aquesta secció serà el dramaturg Sergi Belbel.
  El programa també oferirà la seva particular visió de la intensa legislatura que hem deixat enrere. Ho farà amb un vídeo que recollirà els moments més tensos viscuts al Parlament i amb una conversa amb Josep Maria Martí Rigau, periodista especialitzat en crònica parlamentària des de fa 15 anys. Martí Rigau i i el programa "Parlament" cedeixen el testimoni a Agustí Esteve i "Acció política".

  "Acció política" s'emetrà els divendres al 324, a les 22.05; i els dissabtes a TV3, a les 9.30.

  El nou Parlament i la visió política de Sergi Belbel, al primer "Acció Política" El nou Parlament de Catalunya que es constituirà dilluns serà l'eix principal del primer "Acció política". El programa farà una radiografia de la cambra catalana i dels seus diputats. Els resultats de les eleccions del 27-S comporten l'entrada de nous diputats i molts d'ells són independents i amb trajectòries fins ara no vinculades a la política institucional. Alguns dels nous representants arribaran al Parlament procedents del Congrés dels Diputats. "Acció política" parlarà amb tres polítics que estrenaran legislatura a Catalunya després del seu pas per Madrid. Són Joan Coscubiela, d'ICV; Marc Solsona, de CDC; i Antonio Gallego, del PP. La situació política a Catalunya genera interès a Europa i per saber com han llegit els resultats del 27-S els diferents actors polítics europeus, el programa ha viatjat fins a Estrasburg per elaborar un dels reportatges que també veurem en la primera entrega d'"Acció política". Una de les voluntats del nou espai presentat per Agustí Esteve és observar el moment polític des d'àmbits allunyats dels partits i les institucions. Per això, cada setmana, "Acció política" entrevistarà un d'aquests "outsiders" de la política, i el primer que veurem en aquesta secció serà el dramaturg Sergi Belbel. El programa també oferirà la seva particular visió de la intensa legislatura que hem deixat enrere. Ho farà amb un vídeo que recollirà els moments més tensos viscuts al Parlament i amb una conversa amb Josep Maria Martí Rigau, periodista especialitzat en crònica parlamentària des de fa 15 anys. Martí Rigau i i el programa "Parlament" cedeixen el testimoni a Agustí Esteve i "Acció política". "Acció política" s'emetrà els divendres al 324, a les 22.05; i els dissabtes a TV3, a les 9.30.

Anar al contingut