Un moment del càsting
Un moment del càsting

"A2veus" és un "talent show" que identifica els millors artistes no professionals i els ofereix l'oportunitat de cantar una cançó amb el seu cantant preferit. I fer-ho en un concert en directe, difós per streaming i en un lloc emblemàtic (i sorpresa) de Catalunya.

"A2veus" és un programa transmèdia, per a tots els públics i amb un format sorprenent: un concurs entre cantants no professionals que començarà amb un concert en streaming en un indret sorpresa on hi haurà un cantant famós i una persona desconeguda.

Busquem la participació de la ciutadania i posar en valor la música en directe de la mà dels músics més coneguts (i reconeguts) de casa nostra.

Primer, a través de les xarxes socials de la CCMA es farà un concert en streaming des d'un lloc icònic i espectacular de la geografia catalana. L'espectador veurà un concert espectacular en què actuarà el músic juntament amb el o la concursant guanyador. Amb posterioritat, quan s'emeti el programa per televisió, es veurà tot el procés que ha portat el guanyador o guanyadora a ser part d'aquell concert i l'experiència que ha viscut.

Durant tot el programa volem visualitzar tot l'entorn de la música; a vegades, més ocult: tècnics de so, banda, formació, família, etc.

 

La veu és el fet diferencial

El programa és un "talent show" perquè els participants viuen un procés de preparació i competició per assolir la plaça per fer el concert. El cantant no veurà cap dels dos o tres participants, només els escoltarà per àudio, per remarcar així la importància del talent, no necessàriament relacionat amb la imatge o l'aparença física.

 

La selecció

"A2veus" és un concurs en què l'artista demanarà com hauria de ser el seu cantant ideal, i prendrà part en el procés de selecció de la persona que li farà de segona veu. Per triar el guanyador, que serà escollit pel mateix cantant, hi haurà dues vies principals:

a) L'artística: amb proves i experiències relacionades amb la veu.
b) De coneixements: amb un "quiz" sobre coneixements del món musical en català.

Anar al contingut