Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
L'humor segueix a la nova aposta del 33

El torneig de monòlegs "3 minuts" viu la segona ronda, la més internacional

Hi participen Chris Groves, Anna Flavià, Laia Castelló i Pau Roigé: només un d'ells aconsegueix la segona plaça en joc per a la gran final del programa

La segona ronda de "3 minuts" és la més internacional de totes, perquè un dels còmics és anglès, tot i que porta no sé quants anys aquí a Catalunya. Els aspirants a finalistes són Chris Groves, Anna Flavià, Laia Castelló i Pau Roigé en una ronda molt igualada, és a dir, el jurat ho té difícil. Un d'ells aconsegueix la segona plaça per a la final del primer torneig de stand-up en català, que ja s'ha estrenat al 33, on podran guanyar un premi de 5.000 euros i la participació al Cruïllla Comedy d'aquest estiu.

Després d'anys d'intentar ensenyar anglès als catalans, Chris Groves va decidir que era més fàcil fer-los riure. Ara interpreta stand-ups en anglès, castellà i català. Sovint tot alhora i barrejat. Al seu monòleg ens explica un dels problemes que té aquí, les hores "a la catalana":


Per a Anna Flavià l'humor sempre ha estat el millor mecanisme per afrontar moments complicats. En els seus textos hi ha una mica de tot, però sobretot intenta riure's d'ella mateixa. Al seu monòleg treu pit de les seves preferències alimentàries:

Laia Castelló és de Sueca (Castelló) però viu a Barcelona. És professora de francès i guionista. Amb un estil contundent i ràpid, comença a despuntar en els micros oberts, on cada cop hi ha més còmiques. Al seu monòleg ens ha explicat que creu que el seu cos li llança senyals, almenys un cop al mes:


A Pau Roigé, guionista i escriptor, no li agrada parlar en públic. Però fa monòlegs perquè –diu– és l'única manera de donar ressò a les seves queixes i crítiques sobre temes totalment eclèctics i inconnexos. Al seu monòleg a "3 minuts" ha deixat clar que forma part d'una generació molt preparada, per al fracàs:

El programa compta amb un jurat implacable, format per Marc Sarrats, Raquel Hervás i Irene Minovas, i amb Charlie Pee com a mestra de cerimònies, que valoren l'originalitat, la posada en escena, el temps i els acudits dels monòlegs dels concursants de cada ronda. El vot del públic present al Milano també pot fer variar la puntuació, ja que poden votar el seu monologuista favorit. És justament el que ha passat en la ronda d'estrena del programa, on la guanyadora ha sigut Yael Brusca, que amb l'ajuda del vot del públic ha aconseguit el primer accés directe a la gran final.

"3 minuts" és una producció del Departament d'Entreteniment i Actualitat de Televisió de Catalunya, amb la col·laboració de Magrana Films, sorgida de la crida de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i l'ICEC, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

ARXIVAT A:
Tv3Televisió
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut