L'equip d'urgències comença a rebre els joves ferits, a "22 de juliol"
L'equip d'urgències comença a rebre els joves ferits, a "22 de juliol"
Tercer i quart capítol

"22 de juliol": els ferits arriben a l'hospital i detenen l'autor dels fets

L'Anne Catherine i l'equip d'urgències comencen a rebre els joves ferits a Utoya i descobreixen que els han disparat amb bales expansives. Mentrestant, la policia deté l'autor dels fets, Anders Breivik

Hi ha algú disparant a la gent

L'Anne Catherine i l'equip d'urgències comencen a rebre els joves ferits a Utoya i descobreixen que els han disparat amb bales expansives, que provoquen unes ferides terribles. Mentrestant, la policia deté l'autor dels fets, Anders Breivik. En Mads s'assabenta que el terrorista és un noruec blanc que l'esmenta a ell com a inspiració per als seus actes. Mentrestant, a Utoya, l'Eivind recorre l'illa amb els seus companys per localitzar els cadàvers i els possibles supervivents.

30 minuts

L'Helga no encaixa gens bé que el seu fill, en Ruben, se'n vagi d'Oslo, i en Knut, que es passa el dia atenent familiars de les víctimes del tiroteig, troba que en fa un gra massa. Mentrestant, l'Anine i en Harald miren de localitzar el bloguer Breidablikk, i comencen a sorgir veus que denuncien que l'actuació policial el dia dels atemptats va presentar deficiències greus, i que es podrien haver salvat moltes vides. 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut