Zidane: "No dimitiré, de cap manera"

El tècnic francès del Reial Madrid assegura de forma rotunda que no té cap intenció de dimitir després de la desfeta europea contra el Xakhtar
Redacció Esport3 Actualitzat

Després de la desfeta contra el Xakhtar, el tècnic francès del Reial Madrid, Zinedine Zidane, ha assegurat de forma rotunda en la roda de premsa posterior al partit que no pensa dimitir malgrat que la derrota complica i molt l'accés dels blancs als vuitens de final de la Lliga de Campions.

"–Li ha passat pel cap dimitir?

–No, de cap manera. No dimitiré i seguirem endavant. Hem tingut moments delicats i sempre tindrem moments complicats. És una mala ratxa pel que fa a resultats, és una realitat, però hem de seguir. Era una final i l'hem preparat molt bé, hem fet una gran primera part i ara sabem que cal un partit, i hem de guanyar i pensar a passar de ronda".

El francès ha insistit que es veu amb força per seguir a la banqueta del conjunt madridista.

"Ho donaré tot, com els jugadors. En la Lliga davant l'Alabès no vam merèixer guanyar perquè no vam fer un bon partit, avui sí, però això és el futbol. Hem d'aixecar el cap, recuperar-nos i pensar en el pròxim partit. Quan hi ha una mala ratxa només hem de pensar a ajudar-nos i en el següent partit, que també és important."

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut