Zidane: "L'Atlètic, l'equip del poble? Aquí la gent matina i treballa molt"

L'entrenador blanc ha sortit al pas de l'expressió que utilitza Simeone per parlar de l'Atlètic de Madrid i ha defensat que el madridisme està orgullós dels seus jugadors, que matinen i treballen molt
Sebas Guim Actualitzat
TEMA:
Zidane

Quan Simeone va titllar l'Atlètic d"equip del poble" va ferir moltes sensibilitats, especialment la d'aquells equips petits, amb pressupostos ajustats. El que ha sorprès, però, ha estat la resposta de l'entrenador del Reial Madrid, Zinedine Zidane, en la roda de premsa prèvia al derbi madrileny:

"Aquí la gent matina i treballa molt. Si som rics o pobres, això no ho podem canviar, però la nostra afició està orgullosa dels jugadors."

Rodrygo torna al filial

El Reial Madrid vol mantenir, en el derbi, la bona línia que els últims dos partits l'ha situat al liderat de la Lliga. En l'últim entrenament dels blancs ha destacat l'absència de Rodrygo Goes, que dimecres va tenir un debut somiat en marcar el gol que sentenciava el partit contra l'Osasuna. El jove brasiler, de només 18 anys, no podrà repetir actuació en el Wanda Metropolitano, ja que Zidane l'ha enviat a entrenar-se amb el Castilla.

El tècnic francès ha destacat la millora de l'equip en uns últims dos partits en què no han encaixat cap gol. Per a Zidane, el fet que sigui un derbi no altera les rutines de treball. De l'últim enfrontament entre blanc-i-vermells, el 3 a 7 del partit als Estats Units, en la pretemporada, no n'ha volgut comentar res. És un duel que no han tornat a veure, ni els tècnics ni els jugadors. La clau, al Wanda Metropolitano és "tenir el cap fred".

Les últimes setmanes s'ha anat buidant la infermeria blanca (Marcelo, Modric i Isco ja s'entrenen amb normalitat) i ja només hi queden dos jugadors lesionats, Mendy i Marco Asensio.

ARXIVAT A:
Zidane
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut