Zinedine Zidane en una imatge d'arxiu (EFE)

Zidane, enigmàtic sobre el seu futur després de l'eliminació del Madrid a la Champions: "L'any que ve ja veurem què passa"

Actualitzat
TEMA:
Reial Madrid

Zinedine Zidane ha comparegut davant dels mitjans de comunicació després de l'eliminació del Reial Madrid a la Champions League als vuitens de final en mans del Manchester City de Pep Guardiola. El tècnic blanc ha estat, com és habitual, força clar amb les seves valoracions:

Hem perdut dos partits. El desenllaç és el que hem merescut. Hem jugat força bé fins que ens han fet el segon gol.

No podem estar contents quan perdem. Hem fet una molt bona temporada. Ho hem donat tot  al terreny de joc, però ens ha faltat alguna cosa. 

Quan es perd, sempre falta alguna cosa.

 

Un dels grans assenyalats en la desfeta de la Lliga de Campions del Reial Madrid és Raphaël Värane, que ha estat protagonista amb dos errors que han acabat amb gol:

"No se li pot dir res a Varane. El 95% del que han fet tots els jugadors durant l'any ha estat espectacular. No es pot recriminar res a ningú."

 

A l'hora de valorar l'any, Zidane es mostra molt orgullós dels seus homes que han aconseguit guanyar el títol de Lliga, una Lliga especialment complicada:

Poso una molt bona nota a la temporada del Reial Madrid. No s'ha acabat bé, però hem d'estar molt contents amb el que hem fet.

Hem d'estar molt orgullosos. Ha estat una temporada excel·lent. Al final, ho hem donat tot en el camp i avui el rival ha sabut aprofitar les seves oportunitats.

 

Sobre el seu futur, el tècnic francès s'ha mostrat força enigmàtic:

"L'any que ve ja veurem què passa. Ara toca descansar i després ja veurem. Soc l'entrenador del Reial Madrid fins que passi alguna cosa. Soc aquí. L'any que ve tornarem per donar-ho tot."

ARXIVAT A:
Reial Madrid Zidane
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut