El Barça Lassa ha passat per sobre de l'Estudiantes en la vuitena victòria en nou partits a la Lliga (EFE)

Victòria plàcida del Barça Lassa davant l'Estudiantes (84-101)

L'equip de Pesic ha dominat el partit de principi a fi i ha aconseguit la vuitena victòria en nou partits a la Lliga
Abundi Bordera Actualitzat

El Barça Lassa s'ha imposat per 84-101 a la pista del Movistar Estudiantes en un partit dominat en tot moment pels blaugranes.

Els homes de Pesic han sortit molt endollats amb Singleton i Tomic dominant el joc interior. El nord-americà ha protagonitzat un duel de cistelles amb Caner-Medley, al qual també s'ha sumat Jankovic, que ha anotat 8 punts en 5 minuts. Tot i això, al final del primer període el Barça Lassa dominava en el marcador (19-26).

El segon quart ha començat amb un triple de Jaka Blazic i els blaugranes han encadenat un parcial de 2-14. L'Estudiantes fallava tirs fàcils i no trobava solucions davant la defensa eficient dels blaugranes, mentre que a l'altre costat de la pista no podia aturar la connexió Heurtel-Tomic.

El Barça ha mogut molt bé la pilota i ha mostrat un nivell defensiu molt alt durant tota la primera meitat i ha arribat al descans amb un avantatge molt ampli en el marcador amb un 6 de 9 en triples (30-51).

En el tercer quart, Gentile, que ha acabat amb 17 punts, s'ha destapat i ha estat el líder ofensiu d'un Estudiantes que, tot i la seva aparició, no ha trobat resposta davant l'atac del Barça Lassa. Al final del tercer quart, els de Pesic seguien dominant amb comoditat gràcies a l'encert exterior (55-72).

En l'últim període, els blaugranes han mantingut la distància liderats per la intensitat d'Adam Hanga i Jaka Blazic i s'han acabat imposant per 84-101.

Ante Tomic ha estat el màxim anotador dels de Pesic amb 18 punts, ben acompanyat per un Thomas Heurtel que ha acabat amb 17 punts i 9 assistències.

El Barça Lassa segueix compartint el liderat una setmana més amb el Reial Madrid amb un balanç de vuit victòries per només una derrota.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut