Víctor Sánchez: "Gallego està capacitat i creiem en ell"

El capità de l'Espanyol assegura que la plantilla blanc-i-blava té confiança en el tècnic de Súria tot i el mal inici de temporada
Actualitzat

El capità de l'Espanyol, Víctor Sánchez, ha assegurat que tenen confiança en David Gallego després de la reunió que han matingut el tècnic i la plantilla, i que òbviament esperaven estar millor a aquestes altures de la temporada. 

"No és que creiem en ell, és que en David és una part més del nostre equip i tots tenim la culpa d'això que està passant, sobretot a casa, però també en el que és bo tots tenim aquest gra de sorra per aportar. Crec que ens en sortirem, Gallego està capacitat per fer-ho i ho sap, creiem en ell; té la confiança que ens en sortirem i gaudirem, i nosaltres sabem que només falta encadenar resultats bons i millorar petits detalls en què hem fallat".

El capità blanc-i-blau ha donat alguns detalls de la trobada entre l'entrenador i els jugadors després de la derrota contra la Reial Societat al RCDE Stadium que deixa l'equip en zona de descens.

"Normalment durant la temporada hi ha més xerrades d'aquestes, quan el tècnic considera que hem de seure per parlar es fa i es parla, i el que es tracta es queda allà. Tot ha estat per millorar, esperem que amb el treball de camp i el que es fa a nivell de cap, parlant i mirant en què ens hem equivocat i en què podem millorar, entre tots es pugui millorar i fer que d'ara endavant es donin els resultats". 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut