Valverde vol un Barça competitiu fins al final

El Barça rep aquest dimecres un Vila-real (20.00) que encara lluita per jugar a Europa. Els blaugrana no s'hi juguen res, però el seu tècnic vol que l'equip lluiti per guanyar
Actualitzat
TEMA:
Valverde

Ernesto Valverde vol que el Barça mantingui el nivell de competivitat en els últims tres partits de la Lliga. El tècnic blaugrana ha confessat que "sempre vols arribar amb tot resolt al final i després els partits se't fan eterns perquè no t'hi jugues res. Això no ho vull". Després ha estat rotund: "Per nosaltres és una oportunitat més de competir i guanyar el que ens queda".

Valverde també ha admès que el partit de demà contra el Vila-real (20.00) seria un bona oportunitat per fer canvis en l'onze titular.

"Puc contemplar que hi hagi jugadors que disputin menys minuts. Hi ha coses a considerar. No hi he entrat en detall, però ho tindré en compte".

L'entrenador del Barça ha assegurat que si fa rotacions serà per "tenir gent fresca". En cap cas donarà descans a futbolistes de cara al Mundial de Rússia per la pressió de cap federació.

"Cap federació ha trucat perquè algun jugador no jugui. En tot cas, si ho fessin, la resposta és evident. Nosaltres tenim els nostres objectius."

Valverde ha donat per tancat el clàssic i ha focalitzat la seva atenció en el partit contra el Vila-real: "Ens ve un equip que no ho té tot resolt, però vaja, tinc la sensació que el Vila-real serà a Europa la pròxima temporada." El tècnic blaugrana també ha dit, respecte al seu passat a la banqueta de l'equip castellonenc, que "quan t'enfrontes a un equip que has entrenat sempre és especial. En aquest cas, però, com que ja m'hi he enfrontat altres vegades ja no em passa". 

 

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut