Ernesto Valverde, durant la roda de premsa al Bernabéu

Valverde: "El Madrid ha jugat per moments millor que nosaltres, però això acaba de començar"

El tècnic blaugrana ha admès en roda de premsa que el Reial Madrid ha estat millor i només espera que el seu equip es recuperi al més aviat possible
Actualitzat

Ernesto Valverde no ha volgut posar excuses a la derrota del Barça en el partit de tornada de la Supercopa d'Espanya al Bernabéu. El tècnic blaugrana ha admès que el Reial Madrid ha estat millor i només espera que el seu equip es recuperi al més aviat possible. "El Madrid ha jugat per moments millor que nosaltres, sobretot en aquest segon partit, però això acaba de començar, l'any és llarg", ha afirmat.

"Ens hem de recuperar aviat a nivell anímic perquè comença la Lliga. Hem de tirar endavant. Han passat coses durant la pretemporada que han canviat l'equilibri de l'equip. Ara hem de treballar per recuperar-lo i jugar bé", ha explicat en la roda de premsa posterior al partit.

Valverde ha confessat que el canvi tàctic no ha funcionat: "Hem canviat el dibuix perquè estava convençut que era la millor manera per guanyar i amb els jugadors més competitius que creia".

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut