Primera "pole" de Rossi aquesta temporada (EFE)

Valentino Rossi aconsegueix la primera "pole" d'aquesta temporada al circuit de Jerez

Valentino Rossi ha estat el més ràpid al circuit de Jerez, on ha aconseguit la "pole", al davant de Jorge Lorenzo i Marc Márquez. Viñales i Espargaró sortiran a la segona fila. En Moto2, Sam Lowes sortirà des de la primera posició, i en Moto3 Nicolo Bulega ha marcat el millor temps.
Actualitzat

Ja ha quedat definida la graella de sortida de Moto GP del Gran Premi d'Espanya de motociclisme, que es correrà aquest diumenge al circuit de Jerez. Per primera vegada aquesta temporada, Valentino Rossi ha estat el més ràpid i ha aconseguit la "pole", per davant de Jorge Lorenzo i Marc Márquez. L'emoció per demà està assegurada. Maverick Viñales i Aleix Espargaró sortiran de la segona fila i Dani Pedrosa, Pol Espargaró i Héctor Barberà, de la tercera. Rossi ha rodat a 161 quilòmetres per hora i s'ha imposat a Lorenzo per 122 mil.lèsimes.

Sam Lowes, segona "pole"

El britànic Sam Lowes, de Kalex, ha aconseguit la seva segona millor classificació de la temporada després de ser el més ràpid als entrenaments oficials de Moto2. A la primera línia, al costat de Lowes, hi haurà Jonas Folger i Sandro Cortese. Després d'Alex Márquez s'ha situat Luis Salom, desè, mentre que Alex Pons s'ha posat a la setzena plaça, just per davant del francès Johann Zarco, vigent campió del món.

Pole amb 16 anys

L'italià Nicolo Bulega, de 16 anys, ha obtingut la primera pole de la seva carrera a la categoria de Moto3. El pilot de KTM ha marcat el millor temps a la sessió de qualificació pel Gran Premi d'Espanya de la categoria petita del Mundial de motociclisme al Circuit de Jerez. Bulega estarà acompanyat a la primera línia de la graella de sortida pel sud-africà Brad Binder (KTM) i el valencià Jorge Navarro (Estrella Galícia 0'0 Honda).

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut