Usain Bolt marca els seus dos primers gols com a futbolista professional

En els seu primer partit com a titular amb els Central Coast Mariners, el velocista jamaicà ha contribuït a la golejada sobre els MacArthur South West (4-0)
Actualitzat

El velocista Usain Bolt ha marcat els seus dos primers gols oficials en la seva carrera com a futbolista. El guanyador de vuit ors olímpics, que des del passat mes d'agost figura a la plantilla del Central Coast Mariners australià, ha marcat dos gols per al seu equip en el triomf davant del MacArthur South West (4-0), en partit amistós.

"Em sento molt feliç: és el meu primer partit com a titular i marco dos gols", ha comentat el jamaicà, de 32 anys. "M'agrada poder demostrar al món que estic progressant. Ara només vull millorar per ajudar l'equip", indica Bolt, que està a prova amb els Mariners.

El vigent posseïdor del rècord del món dels 100 i els 200 metres llisos va decidir clausurar la seva carrera com a atleta i des d'aleshores s'ha entrenat amb diversos equips de futbol per fer realitat el seu desig de ser futbolista professional.

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut