Murray ha derrotat Del Potro a la tercera ronda de Roland Garros (EFE)

Andy Murray derrota Del Potro a la tercera ronda de Roland Garros (7-6 (8), 7-5 i 6-0)

El número 1 del món ha derrotat l'argentí en dues hores i 53 minuts.

El britànic Andy Murray, número 1 del món, ha derrotat l'argentí Juan Martín del Potro a la tercera ronda de Roland Garros per 7-6 (8), 7-5 i 6-0 en dues hores i 53 minuts, després que el de Tandil disposés de quatre boles de set en el primer parcial. Murray s'enfrontarà al guanyador del duel entre el nord-americà John Isner i el rus Karen Khachanov. Del Potro, de 28 anys, ha patit unes molèsties físiques als adductors que arrossegava del seu anterior duel contra Nicolás Almagro.

També s'ha classificat per a vuitens el suís Stan Wawrinka, tercer favorit, després de derrotar l'italià Fabio Fognini per 7-6 (2), 6-0 i 6-2 en una hora i 52 minuts. El guanyador de l'edició de 2015, que arriba a Roland Garros després d'haver guanyat sobre terra el torneig de Ginebra, s'ha plantat a la quarta ronda sense haver cedit un sol set, amb un joc sòlid i segur. El seu següent rival sortirà del duel entre els francesos Richard Gasquet i Gael Monfils.

Carla Suárez, a vuitens de Roland Garros

La tenista Carla Suárez jugarà per quarta vegada en la seva carrera els vuitens de final de Roland Garros, després de derrotar amb solidesa la russa Ielena Vesninà per 6-4 i 6-4 en una hora i 43 minuts. La tenista canària, de 28 anys i vint-i-tresena del món, ha fet un bon partit davant d'una tenista de millor rànquing, per tornar a una fase on l'any passat va ser derrotada per Yulia Putintseva.

Carla Suárez jugarà per a un lloc a quarts de final contra Simona Halep, que ha batut Daria Kasatkina, 26ena cap de sèrie per 6-0 i 7-5. També ha aconseguit el pas a vuitens de final la francesa Alize Cornet, que s'ha imposat a la polonesa Agnieszka Radwanska, novena cap de sèrie, per 6-2 i 6-1 en una hora i 19 minuts. La seva rival sortirà del duel entre la francesa Caroline Garcia i la taiwanesa Su-Wei Hsieh.

Feliciano López cau en tercera ronda

Feliciano López, per la seva part, ha caigut en la tercera ronda de Roland Garros, davant el croat Marin Cilic, setè favorit, per 6-1, 6-3 i 6-3 en 1 hora i 47 minuts. Cilic, guanyador de l'obert dels Estats Units de 2014, intentarà classificar-per primera vegada per a quarts de final de Roland Garros contra el guanyador del duel entre el britànic Kyle Edmund i el sud-africà Kevin Anderson.

Rafael Nadal, Roberto Bautista, Albert Ramos i Pablo Carreño ja estan classificats per als vuitens de final.

Verdasco també es classifica per a vuitens

Fernando Verdasco ha aconseguit la classificació per a vuitens de final de Roland Garros després de derrotar l'uruguaià Pablo Cuevas per 6-2, 6-1 i 6-3 en una hora i 33 minuts. Verdasco, que ha vençut a l'únic uruguaià del quadre individual, s'ha convertit convertir en el cinquè espanyol a vuitens de final i jugarà aquesta ronda per sisena vegada en els seus 14 participacions. El madrileny s'enfrontarà per un lloc a quarts, l'únic Grand Slam en què no ha arribat a aquesta fase, amb el vencedor del duel entre el japonès Kei Nishikori i el sud-coreà Hyeon Chung.