Un Sabadell sense complexos deixa bones sensacions davant el Rayo Vallecano, però no pot evitar la derrota (2-1)

El CE Sabadell es deixa remuntar un zero a un i acaba perdent per 2 a 1 a Vallecas després de plantar cara al Rayo i deixar molt bones sensacions
Imma Casares Ferreiro Actualitzat

A Vallecas, partit de retrobaments. El de l'entrenador del Rayo, Andoni Iraola i el de l'entrenador del CE Sabadell, Antonio Hidalgo. Els dos havien coincidit l'any passat a la banqueta de l'AEK Larnaka de Xipre. També partit de debutants. En l'onze del Sabadell, hi han aparegut sis de les set incorporacions d'aquest estiu.

Primera part sense complexos per part del Sabadell, ni de bon tros semblava que tornava a Segona cinc anys després. El Rayo, però, ha dominat els primers minuts amb una pressió alta i amb les millors ocasions com el travesser d'Óscar Trejo al minut 9. Gorka Guruzeta ha pogut avançar el Sabadell, ha topat amb un Morro ben col·locat, i el que sí que ha marcat ha estat Juan Hernández amb un golàs de falta al minut 21. El davanter, cedit del Celta, ha marcat amb l'esquerra el primer gol del Sabadell d'aquesta nova etapa a Segona.

El bon ritme, les arribades i la bona proposta dels dos equips ha continuat a la segona part amb una ocasió del davanter del Sabadell, Guruzeta, i amb dos travessers del Rayo. El primer d'Isis Palazón i el segon de Santi Comesaña. I ha estat Santi Comesaña qui, a centrada de Fran García, ha rematat de cap per empatar el partit- es complia el minut 64- i fer justícia al domini que el Rayo havia imprès en els últims compasos del partit. El jugador del Sabadell, Josu ha desaprofitat una gran oportunitat per empatar en el minut 86 i qui no ha fallat ha estat Catena en el 88 rematant des de l'àrea petita per donar la volta al marcador. Bones sensacions dels homes d'Hidalgo, que han caigut, però, davant un equip amb molta més experiència a la categoria.