Un dels vinils publicitaris desapareixerà del cotxe de Bubba Wallace

Un pilot de la NASCAR perd un patrocinador en retirar-se d'una cursa virtual

Bubba Wallace es va retirar després d'un tercer accident i va mofar-se de la seva situació
Actualitzat

Malgrat que només va ser capaç de completar poc més d'una desena de voltes, Bubba Wallace s'ha convertit en el principal protagonista de la cursa virtual de la NASCAR, disputada al circuit de Bristol; o, més ben dit, en una reproducció digital del traçat nord-americà. En acabar la cursa, com és habitual, els focus es van centrar en el guanyador, William Byron.

 

 

Però, al cap d'una estona, es va generar una forta polèmica a conseqüència d'un comentari de Bubba Wallace a les xarxes socials en què el pilot d'Alabama feia befa de la seva pròpia retirada, i treia importància a l'abandonament. El que no va pensar el pilot Alabama és que tenia uns patrocinadors al darrere que segurament esperaven veure la seva marca fent unes quantes voltes més al circuit. La resposta d'un d'aquest patrocinadors va ser fulminant: "Estàs despatxat", el van informar a través de Twitter.

 

 

Sempre és una desgràcia haver d'abandonar una cursa, però aquesta vegada la retirada ha provococat un altre abandonament... el del mecenes.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut