El Bàsquet Girona, superat en moments clau (acb Photo / A. Arrizabalaga)

Un Girona sense encert perd a Bilbao en el partit 1100 d'Aíto (84-77)

Els jugadors del Bàsquet Girona no han pogut regalar la victòria a Aíto en el seu partit 1100 en l'ACB. Mal partit davant el Bilbao de Ponsarnau, més ficat i encertat en els moments importants (84-77)
Xevi Bardolet Actualitzat
  • Segon quart de màxim perill: després d'un inici igualat, el Bàsquet Girona s'ha despitat en el segon quart, i un parcial de 13 a 0 del Bilbao ha encès l'alarma (37-26). Els "Homes de Negre" castigaven amb els no titulars, com el tirador Francis Alonso.
  • Reacció a mitges: amb uns bons minuts de Marc Gasol -ha anotat 18 punts-, els gironins han tornat al partit. Però no han tingut continuïtat i el pobre encert en el triple els ha condemnat. Només 3 de 17. Els de Jaume Ponsarnau, en canvi, un excel·lent 11 de 29, amb triples clau en el darrer període.

• Mala dinàmica i no es poden adormir: el Girona només ha guanyat 1 dels últims 6 partits. Segueix 3 victòries per sobre del descens, però el BAXI Manresa visita Fontajau el dissabte vinent i una victòria bagenca els posaria en problemes.
  • Aíto 1100: el tècnic del Bàsquet Girona ha dirigit avui el seu partit número 1100 en l'ACB. Repartits en 29 temporades. Per darrera venen dos entrenadors que ahir es van enfrontar, Pedro Martínez (969) i Luis Casimiro (746).