Un Girona efectiu supera la Ponferradina (3-1) i presenta candidatura per al play-off

Stuani, a la primera part, i Samu i Nahuel, a la segona, han estat els autors dels gols d'un Girona que encadena cinc jornades sense perdre, supera un rival directe per al play-off i posa pressió al Rayo, sisè classificat, i pròxim rival dels blanc-i-vermells. La notícia negativa del partit ha estat la lesió de Samu
Cristina Busquets Rovira Actualitzat

Stuani ha estat l'única novetat a l'onze del Girona per rebre la Ponferradina. L'uruguaià ha fet companyia a Sylla a la davantera i aquest últim li ha col·locat, als vint-i-dos minuts, una bona passada a Franquesa, que davant la porteria, ha enviat la pilota als núvols. Abans de la mitja hora, els de Francisco n'han tornat a tenir una de clara, amb rematada de Gumbau, primer, i després de Samu, a centrada de Yan Couto. La Ponferradina no ha generat tant com el Girona, i l'ocasió més clara dels castellans ha estat en el 41. Moi ha centrat cap a Juergen, que rematant de cap ha fregat el pal després d'una contra de llibre. En una altra arribada, els blanc-i-vermells han obert el marcador. A l'afegit de la primera part, Sylla ha centrat cap a Samu i aquest ha assistit Stuani, que amb la punta de la bota ha marcat el seu setè gol d'aquesta temporada.

El segon gol del Girona ha arribat al 51 i ha estat obra de Samu. Intercanvi de papers entre els autors del primer gol. El madrileny ha rebut l'assistència de Stuani per marcar. En l'acció del gol, Samu s'ha lesionat a la part del darrere de la cama dreta i ha hagut d'abandonar el terreny de joc. En el 66, la Ponferradina ha tornat a disposar d'una bona ocasió, amb un pal de Yuri. I el Girona també ha tingut un pal. En el 72, la pilota penjada per Franquesa l'ha rematada Stuani al travesser. El mateix uruguaià, poc després, ha disposat d'una altra bona ocasió que ha sortit fora. Stuani ha estat un dels canvis en el 82 i ha donat entrada a Nahuel Bustos, que en la primera pilota que ha tocat ha fet el tercer. L'argentí ha fet una bona jugada per batre Caro després de l'assistència de Yoel. A l'afegit, ha arribat el gol de l'honor de la Ponferradina, obra de Yuri, que ha rematat de cap a la sortida d'un córner.

Amb la victòria (3-1), el Girona també supera la Ponferradina a la classificació, li guanya el gol average, i posa pressió al sisè classificat, el Rayo, pròxim rival dels gironins.