El dron que ha fet aturar el partit (Reuters)

Un dron atura el Southampton-Aston Villa durant uns minuts

No és el primer cop que passa a la Premier: la causa més probable és que es dediquin a enregistrar els partits de manera il·lícita
Redacció Esport3 Actualitzat

Un dron ha paralitzat el partit de la Premier League que enfrontava el Southampton i l'Aston Villa. Era el minut 42 quan l'àrbitre ha vist que l'aparell sobrevolava el terreny de joc de l'estadi Saint Mary i ha enviat els jugadors als vestidors.

El porter de l'Aston Villa, Emiliano Martínez, ha estat el primer jugador que ha vist el dron, i ell mateix n'ha alertat el col·legiat. Després d'una aturada de 10 minuts, quan s'ha comprovat que el dron ja no es trobava a les instal·lacions esportives, els jugadors han tornat al camp a completar els minuts restants de la primera part. Finalment, els visitants han guanyat per la mínima amb gol de Watkins al minut 77.


Possibles gravacions il·legals

La temporada passada un altre dron ja va sobrevolar el Brentford-Wolverhampton. En aquella ocasió es va haver d'aturar durant 20 minuts fins que se'l va perdre de vista.

Quan passa una circumstància d'aquest tipus, s'ha d'aturar el joc per possible amenaça terrorista i per garantir la seguretat dels jugadors. Però la causa més probable és que es dediquin a enregistrar els partits de manera il·lícita.

Jugadors i àrbitre miren cap al cel (Reuters)
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut