Un doblet de Sylla contra el Cartagena permet al Girona encadenar la segona victòria (2-1)

El Girona suma tres punts més gràcies a un doblet de Mamadou Sylla, en un partit marcat per l'expulsió de David Forniés en el 38. Segona victòria consecutiva dels gironins.
Cristina Busquets Rovira Actualitzat

El Girona ha tingut un contratemps pocs minuts abans de començar el partit amb el Cartagena. Stuani, que apareixia a l'onze inicial, ha estat baixa. La seva absència, però, no l'ha començat acusant un Girona que als set minuts ha trobat el gol. A la contra, passada a l'espai de Samu cap a Sylla, que s'ha escolat enmig dels centrals per batre Marc Martínez. Bustos, poc després, també ha disposat d'una bona oportunitat amb un xut des de la mitja lluna que ha desviat el porter del Cartagena. El conjunt murcià a empatat en el 23. Juan Carlos no ha aconseguit blocar el xut de Cayarga. El refús del porter ha anat a parar a un Rubén Castro que s'ha trobat la pilota al cos i ha marcat. També hauria marcat el Girona en una gran ocasió de què ha disposat, però ni Bustos ni Sylla han pogut acabar-la. Al 38, David Forniés ha vist vermella directa per un cop a la cara a Cristóforo amb les mans. El Cartagena tenia un home menys i abans del descans ha reclamat penal de Ramalho a Cayarga que l'àrbitre no ha considerat.

Tot i jugar amb inferioritat, el Cartagena ha rondat el gol al començament de la segona part amb dues bones ocasions, la més clara un intent de barret d'Elady que ha atrapat Juan Carlos. Sylla ha tornat a aparèixer en el 66 per marcar el seu segon gol de la nit i tornar a posar el Girona davant del marcador. El davanter ha rematat de cap una centrada de Calavera. I tres minuts després, Ramalho ha tingut a tocar el tercer. un gol que també ha fregat Sylla en el 92. L'escapada de l'ex de l'Espanyol en l'afegit ha acabat amb l'expulsió d'Álex Martín per fer-lo caure quan arribava sol a l'àrea.

Quarta victòria en set partits, segona consecutiva, que es tradueix en 12 punts.