Kylian Mbappé queda lliure el mes de juny vinent i se'l relaciona amb el Reial Madrid (EFE)

L'equip d'estrelles que aquesta nit ja poden negociar amb qualsevol club

Des d'aquesta matinada tots els jugadors que acaben contracte el juny del 2022 podran negociar lliurement amb altres clubs. I n'hi ha de ben bons
Eloi Sansa Actualitzat

A partir de l'1 de gener de 2022 un bon grapat de jugadors seran lliures per negociar el seu futur pel fet d'acabar els seus actuals contractes el 30 de juny del 2022. No és un fet nou que hi ha molts futbolistes que prefereixen trobar-se en aquesta tessitura, a risc que una lesió els deixi en una situació delicada, per poder negociar millors contractes i, fins i tot, embutxacar-se una prima amb part del que el seu nou club s'estalviarà en no haver de pagar el fitxatge.

L'any passat va ser un cas sonat el canvi d'equip sense abonament de traspàs del capità del Barça (Leo Messi) i el del Reial Madrid (Sergio Ramos), que han acabat coincidint al París Saint-Germain, i altres jugadors de reconeguda vàlua com Alaba, Memphis Depay i Gigi Donnaruma.

 

Aquest any el llistat de jugadors que queden lliures, tampoc és poca cosa: amb Kylian Mbappé (PSG) encapçalant el lot, tenim de moment Ousmane Dembélé i Sergi Roberto, que per un motiu o un altre no han renovat amb el Barça; però també hi ha alguns dels jugadors que han sonat com a futuribles per a l'equip blaugrana: Onana (Ajax), Azpilicueta (Chelsea), Brozovic (Inter), Zakaria (Borussia Mönchengladbach), Mazraoui (Ajax) o Kessié (Milan) que, si no canvia gaire la cosa, tindran un paper protagonista en el pròxim mercat de fitxatges, juntament amb Pogba (Manchester United), Rüdiger (Chelsea) o Insigne (Lazio), altres jugadors que poden ser fitxats a partir del juliol a "cost zero".

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut