Tot a punt per a la segona edició del Superprestigi Dirt Track, a Barcelona, que emetrà Esport3

Aquest dissabte, a partir de les 19.50, el canal Esport3 emetrà des del Palau Sant Jordi les finals de cada categoria del Dirt Track. Aquesta competició enfrontarà els millors pilots del món de diferents categories: velocitat, supermoto, enduro o superbikes.
Actualitzat

La gran atracció és veure en acció els tres campions de motociclisme d'aquest any: Marc Márquez (MotoGP), Tito Rabat (Moto2) i Àlex Márquez (Moto3), que s'enfrontaran als millors especialistes nord-americans, com Brad Baker, guanyador del Superprestigi Dirt Track de Barcelona de l'any passat, i Jared Mees. Aquest any es podran veure deu campions a la pista, entre altres, l'americana Shyna Texter o l'última incorporació, Scott Redding. La transmissió anirà a càrrec de Xavier Guillén i Laia Ferrer, amb Ferran Mas com a comentarista tècnic.

Escenari habitual de grans concerts i competicions esportives de tota mena, el Palau Sant Jordi acollirà un cop més aquesta espectacular competició. Han estat necessaris 550 metres cúbics de sorra per habilitar el circuit.

Les proves eliminatòries es podran seguir en exclusiva i íntegrament per la web d'Esport3 i la seva aplicació de mòbils (a les 18.00).

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut