Salutació entre García i Pascual en un partit entre el Granollers i el Barça (fcbarcelona.cat)

Toni García serà l'ajudant de Jordi Ribera al capdavant de la selecció espanyola d'handbol

L'extècnic del Granollers s'estrenarà de forma oficial el 2 de novembre com a assistent del combinat estatal
Ramon Anglada Actualitzat

Toni García, exentrenador del Granollers i del Tolosa francès, serà l'ajudant de Jordi Ribera a la selecció espanyola d'handbol, segons ha confirmat a EFE el mateix seleccionador. El mateix Ribera ha declarat que "de segon entrenador hi haurà Toni García. Fins ara no havíem treballat junts, però crec que és una persona amb un perfil molt bo per a la selecció."

García va ser presentat aquest mes de juliol com a nou director tècnic de l'handbol formatiu del FC Barcelona. Així, el tècnic tornava a casa, després de ser-ne tècnic a les categories inferiors, entre el 2002 i el 2008. Posteriorment, va dirigir el Fraikin Granollers, entre el 2008 i el 2014, i, finalment, ha estat entrenador del Tolosa a la Lliga Francesa del 2014 al 2016.

D'aquesta manera, Toni García inicia una nova aventura al món de l'handbol, en aquest cas en un combinat estatal. La nova selecció espanyola de Jordi Ribera debutarà oficialment el pròxim 2 de novembre contra Bòsnia, a Valladolid, de la fase de classificació per a l'Europeu de Croàcia del 2018.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut