Thiago Cibrian somia jugar algun dia en el Barça (Barça Academy)

Thiago Cibrian, el nen que viatja sis hores amb cotxe per entrenar-se a la Barça Academy d'Austin

Ell i el seu pare, José, s'aixequen cada dissabte a les tres de la matinada per recórrer amb cotxe els 587 quilòmetres que separen el seu domicili d'Austin i poder complir el seu somni
Redacció Esport3

Thiago Cibrian és un nen de 6 anys que està inscrit en una de les 10 escoles de futbol que té el FC Barcelona als Estats Units. Thiago viu a la localitat d'Andrews i l'acadèmia blaugrana més propera al seu domicili està situada a Austin (Texas). Per aquest motiu, ell i el seu pare, José, s'aixequen cada dissabte a les tres de la matinada per recórrer amb cotxe els 587 quilòmetres que separen les dues poblacions. Un trajecte d'unes sis hores que no ha fet perdre la il·lusió d'aquest jove futbolista, que pot complir el somni d'entrenar-se en una de les Barça Academy.

''El dissabte és el dia més feliç de la setmana per al jove esportista Thiago Cibrian. Als seus 6 anys, s'aixeca a les 3 de la matinada per agafar el cotxe i dirigir-se a la Barça Academy Austin", explica el compte oficial d'Instagram del club blaugrana que gestiona les escoles de futbol situades en diferents països.

 

Els pares de Thiago van decidir inscriure el seu fill a la Barça Academy d'Austin perquè el seu fill pogués aprendre i interioritzar els mètodes d'ensenyament del projecte que ofereix el club blaugrana a nens i nenes dels 6 als 18 anys. Una decisió sobre la qual no van dubtar en cap moment, tot i la gran distància que han de recórrer. 

''De moment s'ho està passant d'allò més bé i aprenent molt al costat d'altres jugadors i tècnics, cosa que fa que el viatge no sigui cap càrrega per a ells. La seva habitació no deixa lloc a dubte... Thiago somia jugar un dia en el Barça", conclou.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut