Simone Biles després de guanyar l'or (REUTERS)

Simone Biles fa història amb el quart or en concurs general

Biles ha tornat a la competició internacional a Doha després de l'any sabàtic que es va prendre després dels jocs de Rio 2016, on va guanyar quatre medalles d'or
TEMA:
Simone Biles

La nord-americana Simone Biles s'ha convertit aquest dijous en la primera gimnasta de la història que aconsegueix quatre medalles d'or mundials en un concurs general a l'imposar-se a Doha amb una puntuació de 57.491.

El càlcul renal que va patir Biles abans del començament de la competició no ha afectat el rendiment de la nord-americana, que té la millor nota en cinc de les sis finals per aparells, només va patir en asimètriques, on va guanyar la belga Nina Derwael.

La reina de la gimnasta artística no ha necessitat la perfecció per superar la resta. Ha comès errades en salt, barra d'equilibri i terra, però el seu avantatge en dificultat l'ha conduït al títol amb 1.693 punts de marge sobre la japonesa Mai Murakami, en segona posició.

La nord-americana Morgan Hurd, campiona del món l'any passat en absència de Simoe Biles, ha pujat al podi en tercera posició.

La sevillana Ana Pérez, de 20 anys, única espanyola classificada per al concurs general, ha finalitzat al lloc 23 amb una nota acumulada de 51.332.