Futbol

Simeone il·lusiona els seus homes i prefereix oblidar-se de les baixes del Madrid

El tècnic de l'Atlètic de Madrid ha explicat que, més que pensar en els absents, Modric, Bale, Benzema i Marcelo, el que el preocupa és com fer mal al Madrid en la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions

Actualitzat

Diego Simeone i els seus jugadors visiten un Madrid aquest dimarts amb baixes tan importants que molts atlètics veuen més a l'abast la possibilitat d'arribar a les semifinals de la competició. Però aquesta circumstància no canvia el discurs del tècnic argentí: "Sincerament, estic pensant més en quina manera podem fer mal al rival que el que ells poden sentir".

El tècnic "colchonero", al mateix temps, envia un missatge motivador als seus homes davant el partit més important de la temporada fins ara: "Aquest joc és apassionant i aquestes nits de futbol no tornen i s'han de viure i, sobretot, jugar-les".

Dominar la por

El derbi madrileny suposarà la gran oportunitat de l'Atlètic de revenjar-se dels blancs per la final de la temporada passada, d'amarg record per a Simeone i els seus. El tècnic argentí té clar que el partit estarà envoltat de tensió i en aquest sentit ha dit que "el més bonic del futbol és aquesta situació, amb ansietat, amb compromís, amb pors. El que aconsegueixi deixar de banda tot això i jugar el partit tindrà avantatge".


 




 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut