Setién veu molt igualat el duel entre el Barça i el Bayern: "És un equip extraordinari però nosaltres també ho som"

Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Quique Setién

El Barça arriba a Lisboa amb el difícil repte d'encarar-se contra un dels grans favorits a guanyar el títol de la Lliga de Campions, el Bayern de Munic. Quique Setién no amaga que el seu equip haurà de suar de valent per passar l'eliminatòria però es mostra convençut que entre els seus homes hi ha el potencial per superar el conjunt bavarès:

"No podem minimitzar el seu potencial en cap sentit. És un equip potencialment extraordinari però nosaltres també ho som. Serà un partit molt igualat però nosaltres també tenim moltes coses a dir."

 

El possible retorn de Dembélé

"Arribem bé, hem treballat bé. És una satisfacció per a tots que Dembélé sigui a la convocatòria i estarà en disposició de jugar uns minuts si ho considerem oportú."

 

El plantejament del partit

"Ens hem plantejat moltes coses, però no ho podrem veure fins al moment del partit. El dibuix és important però quan tinguin la pilota ens tocarà defensar i quan la tinguem haurem d'atacar."

 

El duel entre Lewandowski i Messi

"Lewandowski és un gran futbolista però no és a l'alçada de Leo. Lewandowski porta 13 gols a la Champions i està molt ben assistit pels seus companys. Està en un gran moment però Leo també, com ja vam veure contra el Nàpols.

És veritat que al Leo se li han de donar assistències, sense la fortalesa de l'equip, el Leo seria menys com qualsevol altre jugador que volguéssim destacar."

ARXIVAT A:
Quique Setién
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut