Setién i la prova del 9

El nou tècnic blaugrana ha demanat uns dies per decidir si cal fitxar un substitut de Luis Suárez
Francesc Latorre Actualitzat
TEMA:
Quique Setién

És una de les primeres grans decisions que haurà de prendre Quique Setién: fitxar o no un davanter centre que substitueixi el lesionat Suárez. L'uruguaià estarà de baixa fins al mes de maig arran de l'operació al genoll. Es perdrà gairebé tot el que queda de Lliga, tota la Copa del Rei i la Champions fins a unes hipotètiques semifinals. De moment, el nou entrenador blaugrana no ha fet cap petició en aquest sentit i només ha demanat un mica de temps per poder decidir. Cal tenir en compte, però, que el mercat d'hivern ja ha arribat al seu equador i que tanca a finals de gener.

L'àrea esportiva està a l'espera de conèixer els desitjos de Setién en aquest sentit, però el pla inicial era el de no fer cap incorporació. Es considera que amb Messi, Griezmann, Ansu Fati, i Carles Pérez disponibles, i amb Dembélé en el tram final de la recuperació, el Barça disposa de prou recursos i variants ofensives per fer front a la baixa de Suárez. Igualment, però, Éric Abidal i el seu equip han rastrejat el mercat a la recerca d'alguna operació que fos interessant. No es vol repetir, però, un error com el de la temporada passada amb Boateng, que no va donar el rendiment esperat. A nivell econòmic tampoc es vol ni es pot fer cap bogeria, i més després de la despesa extra que ha suposat la marxa de Valverde.

Els recursos del filial

Per tenir més elements per prendre una decisió, Setién ha cridat a l'entrenament d'aquest divendres els dos davanters centre del filial, Abel Ruiz i Alejandro Marqués, per veure'ls en acció.     

El mateix que ha fet amb el central Chumi. I és que Setién s'ha quedat sense Suárez... però també sense Todibo. De manera que ara només té tres centrals a la plantilla: Piqué, Lenglet i Umtiti. La idea, a dia d'avui, és no fitxar-ne cap i promocionar els del filial quan faci falta: a banda de Chumi, també hi ha els noms d'Araujo i Mingueza, a qui Setién va veure en directe al Johan Cruyff en el partit contra el Badalona. 
 

 

ARXIVAT A:
Quique Setién
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut