Sergio Scariolo dona instruccions als seus homes durant el partit contra Bielorússia (EFE)

Sergio Scariolo dona la llista de convocats per al Mundial, on no hi ha Mirotic

Mirotic, Sergio Rodríguez i Ibaka són les absències més destacades en la llista de setze jugadors per disputar el Mundial de la Xina, que compta amb quatre catalans
Actualitzat

Sergio Scarolio ha donat la llista de 16 jugadors convocats per a jugar el pròxim Mundial de la Xina de bàsquet. Les absències més destacades son les del ja blaugrana Nikola Mirotic, la de l'NBA Serge Ibaka i la del base Sergio Rodríguez. A més de Pau Gasol, que lesionat, ja va anunciar que no jugaria aquest Campionat del Món.

En aquesta llista hi ha un total de 4 jugadors catalans: Marc Gasol, Pierre Oriol, Ricky Rubio, Pau Ribas i Xavi Rabaseda. El seleccionador espanyol haurà de descartar 5 jugadors de cara a la convocatòria definitva.

Aquesta és la llista completa:

Sergio Scariolo en la roda de premsa ha lamentat les baixes sobretot d'Ibaka i Mirotic de qui ha lamentat la seva "no disponibilitat", en canvi ha tingut paraules d'agraïment per Pau Gasol de qui ha dit "que hauria matat per estar a la llista".

Posteriorment, el ja jugador del Barça Nikola Mirotic ha volgut donar la seva versió de l'absència en la llista de convocats:

"He patit dues lesions importants i he decidit parar. El meu compromis amb la selecció espanyol sempre estarà vigent""

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut