La Segona B, la Tercera, la Primera Iberdrola i l'LNFS començaran el 18 d'octubre

La Segona Divisió B comptarà amb 102 equips distribuïts en cinc grups que començaran a competir el 18 d'octubre, data que serà ratificada el proper 14 de setembre sempre que s'hagi aprovat el corresponent protocol per part de les autoritats governamentals
Redacció Esport3 Actualitzat

La Comissió de Presidents Autonòmics de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha decidit aquest dilluns que la temporada 2020-21 de les competicions federades d'àmbit estatal començarà el proper 18 d'octubre, un acord pendent de ratificació per la comissió gestora de l'organisme.

Així doncs, la Segona Divisió B comptarà amb 102 equips distribuïts en cinc grups que començaran a competir el 18 d'octubre, data que serà ratificada el proper 14 de setembre sempre que s'hagi aprovat el corresponent protocol per les autoritats governamentals, segons ha informat l'RFER en un comunicat. Pel que fa a Tercera, amb participació de 397 equips, s'aplicarà el protocol de la comunitat autònoma corresponent.

De la mateixa manera, la Primera Iberdrola, màxima categoria de futbol femení, i la Primera Divisió masculina de futbol sala també començaran el dia 18 llevat que, per acord unànime dels clubs, es comenci no abans del 4 d'octubre, també prèvia ratificació del protocol. Tant en futbol femení com en futbol sala la resta de les categories també començaran a partir del 18 d'octubre. Per la seva banda, les categories juvenils començaran la temporada a finals d'octubre, sempre que l'esmentat protocol es trobi vigent.

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut