Samuel Umtiti, amb les hores comptades al Barça (FC Barcelona)

Samuel Umtiti podria tenir les hores comptades al Barça

El central francès podria marxar cedit al Lecce italià, però els blaugranes es farien càrrec de la major part del seu salari
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Umtiti

Un dels jugadors amb qui no compta Xavi Hernández sembla que finalment ha trobat equip. Després de sonar equips com l'Olympiakos grec o el Rennes francès, Samuel Umtiti podria abandonar el FC Barcelona en els pròxims dies.

Els blaugranes estan negociant la sortida del central amb el Lecce, equip de la Lliga italiana que aquesta temporada ha pujat a la màxima categoria procedent de la Serie B.

El francès, que té contracte fins al 30 de juny del 2026, marxaria cedit al club italià, però la major part de la fitxa la seguiria pagant el Barça. El Lecce, en funció dels minuts que jugui Umtiti, pagaria una major o una menor part del seu salari.

Tot i això, la marxa del central no contribuirà a millorar el fair play financer perquè el Barça li pagarà la major part del salari, i la millora és pràcticament inexistent.

Els problemes de genoll del central, que van començar després de proclamar-se campió del món amb França l'any 2018 a Rússia, han estat un autèntic maldecap, per a ell i per al club. Des de llavors, només ha pogut disputar 49 partits en tres temporades, i el curs passat només en va jugar un.

ARXIVAT A:
Umtiti
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut