Sampaoli: "No hem trobat el millor equip perquè acompanyi Messi"

El seleccionador argentí ha assumit la responsabilitat per la desfeta contra Croàcia i ha admès que no ha trobat la manera d'envoltar Messi del millor equip
Actualitzat
TEMA:
Mundial Rússia 2018

El seleccionador argentí Jorge Sampaoli ha assumit en roda de premsa la responsabilitat per la desfeta contra Croàcia, una derrota que deixa l'"albiceleste" a un pas de l'eliminació del Mundial de Rússia.

"Jo sóc el responsable de prendre decisions. Avui la clau de la derrota té a veure amb responsabilitats meves pel pla de partit i per situacions que potser plantejades d'una altra manera haurien sortit millor. No crec humà atribuir la responsabilitat a Caballero."

Sobre Leo Messi, Sampaoli ha reconegut que la seva "realitat" és "incòmoda" perquè ha estat perjudicat per no haver trobat un equip que es pugui acomodar a ell.

"Com a conductors, no trobem el millor equip perquè acompanyi a Messi. Ens hem de fer càrrec de realitats i aquesta realitat em toca a mi. Els jugadors han acabat molt malament. Estàvem molt il·lusionats de poder assolir el primer lloc i estar a prop de la classificació. Això ens allunya i ens deixa adolorits a tots. Aprofitar les fortaleses d'un grup que valoro molt. No hem progut encara consolidar-nos en el procés. Cal lluitar per l'oportunitat que ens queda."

Preguntat per si sent vergonya per la derrota de l'Argentina, Sampaoli ha negat tenir aquesta sensació i ha dit que sent més bé "dolor" per haver quedat a un pas de ser eliminat del Mundial.

"No sé si vergonya, però sí dolor. Em va tocar fa molt de temps quan entrenava a un equip de futbol i ara amb la samarreta del meu país. És dolorós. El pla del partit no ha prosperat i cal apostar a una possibilitat que queda. Cal lluitar. El sentiment és de molt dolor per no haver estat a l'altura del que volia el poble argentí".

ARXIVAT A:
Messi Mundial Rússia 2018
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut