Actualitat blanc-i-blava

Rufete és dubte per al partit de Copa contra el Rayo Vallecano

Rufete no acaba de recuperar-se de la lesió que es va fer diumenge passat contra el Vila-real i que li va impedir participar en els dos últims partits de l'equip, i la seva presència contra el Rayo Vallecano aquest dimecres és més que dubtosa. El jugador s'ha exercitat durant bona part de l'entrenament d'avui al marge del grup i en funció de la seva evolució en les pròximes hores serà citat o no per al matx de Copa.

Actualitzat

El metge del primer equip, Miquel Cervera, ha informat que Rufete "està bastant bé, encara que sent bastant cansat quan acaba de treballar".

D'altra banda, Pablo Zabaleta té un lleuger cop a la cresta ilíaca, encara que no ha de tenir problemes per entrar en la convocatòria. L'argentí, titular ahir, ha fet avui feina de recuperació.

Els dos únics jugadors descartats per al matx són David García i César Peixoto, tots dos lesionats. S'espera que la setmana que ve puguin començar a treballar amb el preparador físic, Ramon Català, tot i que encara tardaran algunes setmanes més a tornar al grup.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut