Rubi: "Hem fet un partit molt fluix; l'equip no ha estat a l'alçada"

L'entrenador català ha explicat que l'equip "no ha estat a l'alçada" i s'ha mostrat dolgut per la "falta d'ambició" dels seus jugadors
Actualitzat
TEMA:
Rubi

El tècnic blanc-i-blau s'ha mostrat "dolgut" en la roda de premsa posterior a la derrota de l'Espanyol davant el Getafe per 3 gols a 0.

"Portem 3 partits sense guanyar i avui hem fet un partit molt fluix. Crec que l'equip no ha estat a l'alçada. No estaven passant gaires coses, però nosaltres sabem que això ens perjudica perquè el Getafe es mou molt bé en aquestes situacions. Crec que hauríem hagut de fer un pas endavant molt abans."

Rubi ha valorat l'actuació dels seus jugadors, ha apuntat que no està "satisfet amb ningú" i ha dit que ha faltat "ambició":

"La idea era tenir molt més la pilota la primera part, crec que ens hem contagiat del seu joc. He vist a l'equip sense aquell punt d'ambició que vull transmetre cada dia als meus jugadors de buscar la porteria rival."

A més, l'entrenador català també ha explicat que està preocupat per la "fragilitat defensiva" de l'equip:

"Érem un equip que defensivament era complicat i a dia d'avui no ho som. Treballarem al màxim. Si hi ha jugadors que rendeixen menys haurem de trobar la fórmula per trobar els que rendeixin més."

ARXIVAT A:
Rubi
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut