Rodrigo, el més ben posicionat per ocupar la posició de 9 al Barça

Rodrigo, difícil però no impossible: al Barça se li acaba el temps per fitxar un davanter centre

Les negociacions amb el València per al fitxatge de Rodrigo estan trencades, però ni a Mestalla ni al Camp Nou es descarta un gir d'última hora
Francesc Latorre Actualitzat

L'àrea esportiva del Futbol Club Barcelona treballa a contrarellotge per mirar de tancar el fitxatge d'un davanter centre per fer front a la lesió de Luis Suárez. Però als negociadors blaugrana se'ls acaba el temps. El mercat tanca divendres a la mitjanit.

Però malgrat la proximitat d'aquesta data, el missatge del Barça és el mateix de fa dies: no es fitxarà cap 9 que no reuneixi els condicionants esportius i econòmics que vol el club. Per això i perquè no es volen repetir aventures com les de Boateng s'han desestimat uns quants davanters que, segons l'entitat blaugrana, han estat oferts els últims dies. Un exemple, diu el club, és el de Dusan Tadic, jugador de l'Ajax d'Amsterdam. Tant és així que ara mateix no es descarta que no se n'acabi fitxant cap.

Perquè el preferit, el desitjat, era Rodrigo Moreno. Però dimarts, a mitja tarda, València i Barça van trencar negocacions. A les oficines de Mestalla no es mouen dels 60 milions d'euros, una xifra inabastable ara per al Barça. Des de Barcelona s'han presentat diverses fórmules per intentar abaratir l'operació, però no han estat del gust dels gestors valencianistes.

A hores d'ara, però, ni a Barcelona, ni a València ni a l'entorn del jugador ho donen per impossible. Difícil, sí; impossible, no, diuen tots els implicats en la partida. Que ningú descarti un darrer canvi de guió en aquest culebron.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut