Robert Martínez durant un partit amb Bèlgica (Reuters)

Robert Martínez, més lluny que mai de ser entrenador del Barça

Segons ha explicat Xavi Campos al programa "Onze" d'Esport3, Jordi Cruyff s'hauria posicionat en contra de la seva incorporació a la banqueta del Barça
Redacció Esport3 Actualitzat

Segons ha avançat Xavi Campos al programa "Onze", d'Esport3, l'última vegada que els responsables esportius del Barça, també Joan Laporta, van parlar de l'opció de fitxar Robert Martínez com a possible substitut de Koeman, l'assumpte va quedar gairebé descartat. D'això, en fa una setmana.

Campos ha explicat al programa "Onze" que la setmana passada, quan semblava que la destitució de Koeman era un fet, en una de les reunions entre Laporta, Mateu Alemany, Ramon Planes, Rafa Yuste i Jordi Cruyff, es va parlar de l'opció de Robert Martínez, que era un dels candidats més ben posicionats.

Segons el col·laborador d'"Onze", d'aquesta conversa va sortir el convenciment que Robert Martínez no era la millor opció per entrenar el Barça i, "al contrari del que es podria pensar, Jordi Cruyff va ser un dels partidaris d'aparcar l'opció Robert Martínez", tot i que tots dos tenen una molt bona relació personal.

Robert Martínez ja va ser un dels candidats que es van valorar al juny, en el primer moment que es va plantejar la sortida de Koeman. En aquelles dates, van trobar uns arguments per descartar Robert Martínez. Xavi Campos ha detallat que "en la reunió de la setmana passada es va expressar en veu alta que els arguments que l'havien descartat al juny encara eren vigents i tenia poc sentit canviar ara d'opinió i apostar per Robert Martínez".

Els detalls de la reunió:

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut