Helmut Marko, en una imatge d'arxiu (Reuters)

Red Bull deixarà l'F1 si no obté un motor competitiu

Helmut Marko, assessor de l'equip austríac, admet que l'opció d'abandonar el Mundial és molt sòlida si no és que s'arriba a un acord amb Ferrari
Actualitzat

L'assessor esportiu de Red Bull, Helmut Marko, ha avisat que l'equip austríac pot deixar l'F1 al final d'aquesta temporada si no aconsegueix un motor competitiu per optar al Mundial.

"Només mirem l'any que ve i si no aconseguim un motor competitiu abaixarem el teló després d'Abu Dhabi".

Marko dóna per descartada la continuïtat amb Renault, que ha estat proveint els motors a l'equip austríac des del 2007 i amb qui trencaran el lligam després de dos anys complicats. A més, dóna per fet que Mercedes no es prestarà a proveir un rival directe pel títol i admet converses amb Ferrari. "Seria l'escenari ideal. Tindria sentit per sinergies i costos", comenta Marko, que qualifica d'improbable l'entrada d'un altre motorista a l'F1 com podrien ser Audi o BMW.

L'equip Red Bull va néixer l'any 2005 després de comprar la llicència a l'equip Jaguar i ràpidament va anar millorant les seves prestacions fins a convertir-se en dominador absolut de la Fórmula 1 i guanyar en 4 anys consecutius, del 2010 al 2013, el Mundial de constructors i el de pilots, amb Sebastian Vettel.    

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut